/Beroependagcommissie
Beroependagcommissie 2018-09-07T10:36:01+00:00

Beroependagcommissie 2017-2018

Bram Agema
Voorzitter

Nikki Werkman
Secretaris

Pim Huitink
Penningmeester

Daan Paget
Commissaris

Emma de Ruiter
Commissaris

Anouk Braam
Commissaris

James Nyirenda
Commissaris

Waarde leden der K.N.P.S.V.

Het zit in de mens verweven om een kijkje te nemen in de toekomst. Hoeveel mediums zijn er wel niet die het beweren? Een kleine Google search met de  levert 17.700.000 resultaten in 0,49 seconden op. Het houdt ons al tijden bezig.

Hoe ziet je toekomst er eigenlijk uit? Wat ga jij later doen? Wat zijn je drijfveren en wat vind je zelf leuk? Allemaal grote vragen die thuishoren in het studentenleven. Wij als commissie willen farmaciestudenten laten proeven hoe het zou kunnen zijn. Welke verscheidene takken zijn er eigenlijk in de (bio-)farmaceutische wereld en wat kan ik daarin bereiken? Kom er achter op de Beroependag in 2018!

Dit mag ik gelukkig samen doen met mijn lieftallige commissie bestaande uit Nikki Werkman als secretaris die al jullie mailtjes doorleest en afhandelt. Pim Huitink zal samen met Daan Paget zorgen voor alle financiële impulsen die wij nodig zullen hebben om er een onvergetelijke dag van te maken. Als laatste kom ik bij het commissariaat bestaande uit Anouk Braam, James Nyirenda en Emma de Ruiter. Deze helden nemen alle taken op zich die voorbij komen in de organisatie. Als laatste mag ik mezelf voorstellen,de man die deze rataplan in banen in moet leiden om een fantastische Beroependag te organiseren. Bij deze nodig ik u ook uit.

Liefs,

Bram Agema
h.t. voorzitter der Beroependagcommissie 2018
e-mailadres: beroependag@knpsv.nl

Beroependagcommissie 2018-2020

Frank Pierik
Voorzitter

Anne Smit
Secretaris

Frank van Ammelrooy
Penningmeester

Tessa te Riele
Penningmeester

Bram Wagner
Commissaris

Hoang Lan Le
Commissaris

Suzanne Braam
Commissaris

Kobus Versteegh
Commissaris

Janine Nijhuis
Commissaris