//Congrescommissie
Congrescommissie 2018-05-28T09:50:15+00:00

Congrescommissie 2018-2019

Nikki Werkman
Voorzitter

Elvira den Hertog
Secretaris

Arvid van Leeuwen
Penningmeester

Julian Stammers
Penningmeester

Lieke van Dinter
Commissaris

Annemijn de Kleer
Commissaris

 

Waarde leden der K.N.P.S.V.,

Jaarlijks vindt het congres der K.N.P.S.V. plaats; dé combinatie van educatieve, culturele, sportieve en feestelijke activiteiten met je medestudenten uit heel Nederland. Aan ons de eer om het 76e congres der K.N.P.S.V. te organiseren. Een flinke klus, maar wij hebben er enorm veel zin in en gaan samen een fantastisch congres organiseren.

De 76e congrescommissie bestaat uit zes Utrechtse studenten, die ik aan jullie mag voorstellen. Annemijn is de commissaris van de commissie, onze vliegende keep. Deze hardwerkende dame springt bij waar nodig en ondersteunt de commissie met een kritische blik. Geldzorgen zijn toevertrouwd aan Arvid en Julian. Deze heren gaan hun vlotte babbel en professionaliteit inzetten om sponsoring te regelen en de financiën in juiste banen te leiden. Het secretariaat wordt bemand door Elvira en Lieke. Deze zeer geordende dames houden het administratieve overzicht en zullen zich bekommeren om contacten met sprekers en jullie, de deelnemers! Aan mij is de taak toevertrouwd deze veelzijdige commissie voor te zitten. Met onze slechte woordgrappen, veelzijdige persoonlijkheden, drankjes en gezelligheid, weet ik zeker dat wij het 76e congres tot een groot succes kunnen brengen.

Noteer het alvast in je agenda, want het 76e congres der K.N.P.S.V. wil je niet missen! Wij zien jullie graag op het congres van 30 mei tot en met 2 juni 2019.

Liefs,

Namens de 76e congrescommissie der K.N.P.S.V.

Nikki Werkman

h.t. voorzitter 76e Congrescommissie der K.N.P.S.V. ‘Koninklijke Nederlandse Pharmaceutische Studentenvereniging’