//Congrescommissie
Congrescommissie 2019-06-06T11:57:50+02:00

Congrescommissie 2018-2019

Julian Stammers
Voorzitter

Elvira den Hertog
Secretaris

Manal Benlamkaddam
Penningmeester

Lieke van Dinter
Commissaris

Annemijn de Kleer
Commissaris

 

Waarde leden der K.N.P.S.V.,

Jaarlijks vindt het congres der K.N.P.S.V. plaats; een combinatie van educatieve, culturele, sportieve en feestelijke activiteiten, georganiseerd voor al je farmaceutische medestudenten uit heel Nederland. Natuurlijk ontstaat dit evenement niet uit zichzelf. Dit jaar hebben wij de eer om het 76e congres te organiseren. Maar wie zijn wij? Nou vriendelijke vrienden, aan mij de eer om ‘ons’ aan jullie voor te stellen.

Zoals jullie allemaal natuurlijk al lang weten wordt het congres dit jaar georganiseerd door Utrecht. Nou ja, niet Utrecht, maar 6 Utrechtse studenten. Ten eerste, onze lieftallige commissaris Annemijn. Ze is een kritische dame met altijd een nuchtere blik op de stand van zaken. De geldzaken worden beheerd door onze penningmeesters Arvid en Manal. Hun gepaste mondigheid en professionaliteit komen ons heel goed van pas. Het secretariaat wordt bemand door Elvira en Lieke. Deze zeer geordende jongedames houden het administratieve overzicht en zorgen voor de communicatie met sprekers en natuurlijk met jullie, de deelnemers. Voor jullie duurt het nog even, maar wij zijn al druk in de weer. Gelukkig is het vergaderen geen straf met onze gezelligheid, droge humor, uitstapjes en drankjes. Mede hierdoor weet ik zeker dat wij in 2019 een geslaagd congres gaan neerzetten.

Veel liefs,

Namens de 76e congrescommissie der K.N.P.S.V.

Julian Stammers

h.t. voorzitter 76e Congrescommissie der K.N.P.S.V. ‘Koninklijke Nederlandse Pharmaceutische Studentenvereniging’

Congrescommissie 2019-2020

Regina Dijkwel
Voorzitter

Charlotte Mittendorff
Secretaris

Joost Mulder
Penningmeester I

Tijn Jorritsma
Penningmeester II

Martijn Leegwater
Commissaris

Noah Scholten
Commissaris

Waarde leden der K.N.P.S.V.,

In 2020 zullen wij het allermooiste 77e K.N.P.S.V.-congres voor jullie mogen organiseren. Dit is het Hemelvaartweekend waarin verschillende educatieve, culturele, sportieve en feestelijke activiteiten ons te wachten zullen staan voor alle (bio)farmaceutische studenten in Nederland. Voordat dit festijn los mag barsten, zouden wij ons graag aan jullie willen voorstellen. Dit jaar bestaat de Congrescommissie uit Groningse studenten van Pharmaciae Sacrum.

Regina houdt ervan dat alles goed verloopt en doet hier alles aan om dit te bewerkstelligen, een perfecte eigenschap voor een voorzitter dus. Charlotte houdt van gezellig (veel) praten, door- en aanpakken en zeilen. Ze raakt nooit het overzicht kwijt, heeft een strak georganiseerde agenda en dat komt goed van pas in deze Congrescommissie. Joost houdt van bier maar geld heeft toch een hogere prioriteit als penningmeester 1. Tijn wilde graag topvoetballer worden maar heeft toch maar het licht gezien in zijn functie als penningmeester 2. Dit koppel vormt een perfect team en vult elkaar aan. Ons commissariaat bestaat uit Martijn en Noah. Martijn doet in zijn vrije uurtjes aan het besturen van een vrachtwagen en heeft al vele rijbewijzen op zijn naam staan. Dit komt perfect van pas in de Congrescommissie. Noah is onze lieve meid en is altijd in voor gezelligheid.

Wij staan te popelen om een onvergetelijk congres voor jullie te mogen organiseren en kijken nu al reikhalzend uit naar Hemelvaart 2020.

Tot dan!

Namens de 77e congrescommissie der K.N.P.S.V.

Regina Dijkwel

h.t. voorzitter 77e Congrescommissie der K.N.P.S.V. ‘Koninklijke Nederlandse Pharmaceutische Studentenvereniging’