//Congrescommissie 2018-2019
Congrescommissie 2018-2019 2018-02-09T12:31:37+00:00

Congrescommissie 2018-2019

Nikki Werkman
Voorzitter

Elvira den Hertog
Secretaris

Arvid van Leeuwen
Penningmeester

Julian Stammers
Penningmeester

Lieke van Dinter
Commissaris

Annemijn de Kleer
Commissaris

 

Geachte lezer,

Jaarlijks organiseert de Congrescommissie der K.N.P.S.V. tijdens het Hemelvaartweekend een congres vol educatieve en ontspannende activiteiten. Dit jaar is de 74e Congrescommissie ‘Code’ aan de beurt om een fantastisch congres neer te gaan zetten. Ons congres zal bestaan uit vaste elementen zoals een symposium en ledenvergadering, maar wij zijn ook druk bezig met de organisatie van andere activiteiten. Deze activiteiten variëren van workshops tot culturele en sportactiviteiten. Kortom, voor ieder wat wils!

De 74e Congrescommissie ‘Code’ bestaat uit 6 farmaciestudenten uit Groningen. Ondanks dat we nauw samenwerken en regelmatig vergaderen, heeft elk lid van onze commissie specifieke taken. Het commissariaat, bestaande uit Lisa van Wier en James Nyirenda, is bijvoorbeeld gekenmerkt door creativiteit en gezelligheid. Om deze reden ben ik ervan overtuigd dat het commissariaat geweldige activiteiten zal gaan organiseren gedurende ons congres. Abdul el Tamari en Evert Jan Breman, onze penningmeesters, zullen met een kritische blik naar het kostenplaatje van onze plannen kijken. Hiermee zorgen zij dat het congres uitvoerbaar is. Sofie Kos, secretaris, is niet alleen onmisbaar vanwege haar notulen tijdens vergaderingen, maar ook is zij verantwoordelijk voor contact met bedrijven, congresdeelnemers en sprekers voor het symposium. Zelf ben ik het laatste lid van onze commissie: voorzitter. Als voorzitter maak ik een tijdsplanning en houd ik overzicht over de uitvoering van alle taken. Naast het leiden van vergaderingen houd ik me ook bezig met het contact binnen de K.N.P.S.V.

Met andere woorden, wij zijn druk bezig om van 25 mei t/m 28 mei 2017 een geweldig congres neer te zetten. Daarom hopen wij jullie allemaal te zien op ons congres!

Namens de 74ste Congrescommissie ‘Code’ der K.N.P.S.V.

Lisa-Marie Smale

h.t. voorzitter

mailadres: congres@knpsv.nl