//Internationale Commissie
Internationale Commissie 2019-03-07T14:47:52+02:00

Internationale Commissie 2018-2019

Jasper Cords
Voorzitter

Andrea Hutani
Secretaris

Pedram Hassanpour
Penningmeester

Shirley Xie
Commissaris

Koen Spil
Commissaris

Aisha Bandringa
Commissaris

Janine Nijhuis
Commissaris

Waerde leeden der K.N.P.S.V., geachte lezer,

Zoals jullie waarschijnlijk al weten is de K.N.P.S.V. lid van de European Pharmaceutical Students’ Association (EPSA) en de International Pharmaceutical Students’ Federation (IPSF). De K.N.P.S.V. geeft daarom ook de mogelijkheid voor de leden om internationaal te gaan en heeft zo het doel de internationale betrokkenheid te vergroten. Tijdens je opleiding wordt er vooral gefocust op de situatie in Nederland, maar dit kan natuurlijk veel breder! Denk hierbij aan een stage in het buitenland of uitwisselingsprojecten met verschillende universiteiten in een ander land om op internationaal gebied te leren samenwerken. Een internationaal netwerk verkrijgen zal zowel tijdens je studie als in de toekomst heel nuttig zijn.

De stap om internationaal te gaan kan nog wel eens lastig zijn. Je weet vaak niet waar je moet beginnen en wat er allemaal bij komt kijken. Hiervoor zijn wij er: de Internationale Commissie! Om jullie studenten meer informatie te geven over hoe je met je studie meer van de wereld kan zien zullen wij een aantal activiteiten organiseren. Zo zullen wij naar elke stad afreizen om voor jullie een lezing te organiseren, waarbij er verteld wordt wat de K.N.P.S.V., EPSA en IPSF jou te bieden hebben! Je zult hier meer horen over de verschillende activiteiten van EPSA en IPSF, onderzoek of stage en uitwisseling in het buitenland.

Daarnaast zullen wij iets episch voor jullie organiseren waar jullie natuurlijk ook weer internationale connecties kunnen leggen, namelijk de TWIN!!! De TWIN is een uitwisselingsproject tussen studenten van twee farmaceutische studieverenigingen binnen Europa. De stad is nog een grote verrassing, maar je zult tijdens dit weekend kennis maken met de cultuur, opleiding en stad. Je zult educatieve lezingen en een sociaal programma volgen om zo je te kunnen integreren tussen de studenten.

Om zoiets neer te zetten hebben we natuurlijk wat handen nodig! Ik wil jullie daarom ook voorstellen aan de meest bijzondere commissie die voor jullie de handen uit de mouwen zal steken om er iets moois van te maken. Met voorzitter Jasper Cords, penningmeester Pedram Hassanpour, commissarissen Shirley Xie, Koen Spil en Aisha Bandringa hopen we voor jullie leuke en educatieve activiteiten neer te zetten!

We hopen jullie ook allemaal te zien op de internationale lezingen en natuurlijk op de TWIN. De data worden nog bekend gemaakt, dus houd de commissieleden en de K.N.P.S.V. goed in de gaten!

Namens de internationale commissie der K.N.P.S.V.,

Andrea Hutani
h.t. secretaris der Internationale Commissie 2018-2019

Internationale Commissie 2019-2020

Lisanne Brouwer
Voorzitter

Kaatje Knol
Secretaris

Peter Rensen
Penningmeester

Vahik Dawood
Commissaris

Jorn Ticheler
Commissaris

Job Markink
Commissaris

Janine Nijhuis
Commissaris