//Lustrumcongres Commissie
Lustrumcongres Commissie 2018-05-10T20:24:50+00:00

Lustrumcongrescommissie

Emy Theunissen
Voorzitter

Anna Tichler
Secretaris

Jasper van de Sande
Penningmeester I

Lars Nees
Penningmeester II

Anne Smit
Commissaris

Imke Bruns
Commissaris

Waerde lezer,

Met trots presenteer ik jullie de 15e Lustrumcongrescommissie, bestaande uit studenten Bio-Farmaceutische Wetenschappen uit Leiden. Het congres is een jaarlijks terugkerende activiteit van de K.N.P.S.V. en is toegankelijk voor (bio-)farmacie studenten uit Leiden, Utrecht en Groningen. Deelname aan het congres vergroot je netwerk en biedt een combinatie aan gezellige en leerzame activiteiten. Er staan altijd een aantal vaste onderdelen op het programma, waaronder de wissel-ALV met een daarbij behorende receptie en een symposium. Verder mag de commissie het weekend naar eigen inzicht vullen met activiteiten als themafeestjes, een culturele activiteit en een sportactiviteit.

Omdat wij een Lustrumcommissie zijn, krijgen wij de mogelijkheid om het congres nog grootser aan te pakken dan normaal. Daarom zal er naast de gebruikelijke activiteiten ook een gala georganiseerd worden. Wij zijn met de commissie al hard aan de slag met de voorbereidingen en zijn vastberaden er iets onvergetelijks van te maken.

We hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen op het Lustrumcongres gedurende het Hemelvaartsweekend in 2018. Het belooft episch te worden, dus houd 10 tot en met 13 mei 2018 alvast vrij in de agenda!

Namens de 75ste Congrescommissie der K.N.P.S.V.,

Emy Theunissen

h.t. voorzitter

mailadres: lustrum@knpsv.nl