//Toekomst- en Opleidingsperspectieven Commissie
Toekomst- en Opleidingsperspectieven Commissie 2019-06-11T12:53:07+02:00

Toekomst- en Opleidingsperspectieven Commissie

Kimskie Tjong
voorzitter

Anne van der Loo
Secretaris

Sander Delwig
Peninngmeester I

Sophie Flaus
Commissaris

Dene van Venrooij
Commissaris

Joy Rijstenbil
Commissaris

Jolie van Hummel
Commissaris

Lisa de Jong
Commissaris

Bram Wagner
Commissaris

Waarde leden der K.N.P.S.V.,

Ieder jaar organiseert de ‘Toekomst- en opleidingsperspectievencommissie’ (TOP) een activiteit die in het teken staat van persoonlijke ontwikkeling. De ‘Personal Development Day’ (PDD) zal dit jaar in Utrecht plaatsvinden op 14 maart. Om onszelf persoonlijk te kunnen ontwikkelen zullen er verschillende workshops gegeven worden. Dit kunnen farmacie-gerelateerde workshops zijn, maar de PDD biedt ook de mogelijkheid om soft skills te trainen. Echter zullen deze workshops op een later moment bekend worden gemaakt.

Dit jaar bestaat de TOP uit 9 enthousiaste studenten uit Amsterdam, Groningen, Leiden en Utrecht. Kimskie Tjong uit Utrecht zal dit jaar de functie van voorzitter op zich nemen. Zij zal ervoor zorgen dat de PDD zonder slag of stoot zal verlopen. Dat deze interstedelijke commissie bij elkaar kan komen wordt medemogelijk gemaakt door de vele datumprikkers die zij stuurt.

De financiën van de TOP worden verzorgd door Sander Delwig uit Groningen. Hij zal als penningmeester ervoor zorgen dat alle ideeën ook financieel mogelijk zullen zijn. Als derdejaars student heeft hij al veel ervaring met het rondkomen van een studentenloontje, dus deze functie zal hem feilloos afgaan.

De rest van de commissie zal versterkt worden door ons commissariaat. Hun veelzijdige talenten zullen wij zeker nodig hebben om de PDD tot een succes te kunnen maken. Sophie Flaus komt uit Groningen en is ons enigste halfbloedje in de commissie. Misschien dat haar Franse achtergrond goed van pas zal komen bij de organisatie. Dene van Venrooij en Joy Rijstenbil komen beiden uit Leiden. Zij zullen zich bekommeren om de biofarmeutische studenten binnen de vereniging. Ook bij hen geen gebrek aan gezelligheid gezien de ervaring achter en aan de bar. Daarnaast mag Dene met zijn 19 levensjaren zich de jongste binnen de TOP noemen. Jolie van Hummel en Lisa de Jong representeren de farmaceuten uit Amsterdam binnen de commissie. Lisa is een echte Amsterdamse, want ze is daar geboren en getogen en is er blijkbaar niet weg te slaan. Met haar ervaring binnen de barcommissie is ook zij niet vies van een biertje. Jolie zal haar ervaring van het bestuursjaar goed in kunnen zetten binnen de commissie. Commissaris VI zal Bram Wagner uit Utrecht op zich nemen. Hij is zeker de oudste van het stel en zal het K.N.P.S.V. bestuur op de hoogte stellen van al onze plannen.

Wij hopen er een mooi jaar van te maken en een geslaagde PDD neer te mogen zetten.

Veel liefs,

Anne van de Loo

h.t. secretaris Toekomst- en opleidingsperspectievencommissie (’19-’20)

Voor op of aanmerkingen kun je mailen naar: topcommissie@knpsv.nl