//Toekomst- en Opleidingsperspectieven Commissie
Toekomst- en Opleidingsperspectieven Commissie 2018-11-16T14:09:00+02:00

Toekomst- en Opleidingsperspectieven Commissie

Noraly Stam
voorzitter

Yasmin Sterk
Secretaris

Peter Rensen
Peninngmeester I

Niek Rood
Penningmeester II

Heiralde  Marck
Commissaris

Joyce de Jong
Commissaris

Lisanne Steringa
Commissaris

Imke Bruns
Commissaris

Pier Wessels
Commissaris

Waarde leden der K.N.P.S.V.,

Je studietijd is een tijd waarin je je op zowel persoonlijk als professioneel vlak veel zal ontwikkelen. Ook zal je veel nieuwe connecties leggen die later van groot belang kunnen zijn. De ‘Toekomst- en opleidingsperspectievencommissie’ (TOP) zal dit jaar 2 activiteiten organiseren, waarbij ontwikkeling en netwerken centraal staan. De NIA-dag, oftewel de dag van de farmaceutische industrie, zal plaats vinden op 2 februari in Utrecht. Deze dag wordt georganiseerd in samenwerking met de vereniging van Nederlandse Industrie Apothekers (NIA). Deze dag zal bestaan uit interessante lezingen, workshops en natuurlijk zal er genoeg tijd zijn om te netwerken.. De ‘Personal Development Day’ zal plaatsvinden op 16 maart in Leiden en daar kun je werken aan verschillende skills door het volgen van meerdere workshops. Het thema en de onderwerpen van de workshops zullen later bekend worden gemaakt.

De TOP bestaat dit jaar uit maar liefst 9 enthousiaste studenten, studerend in Amsterdam, Groningen, Leiden en Utrecht. Yasmin Sterk is de secretaris van de commissie en zal  jullie op de hoogte houden van alle updates rondom de PDD en de NIA-dag. Peter Rensen en Niek Rood zijn de penningmeesters en zullen ervoor zorgen dat we beide dagen kunnen financieren. Verder kunnen wij deze dagen natuurlijk niet organiseren zonder onze commissarissen Heiralde Marck, Joyce de Jong, Lisanne Steringa, Pier Wessels en Imke Bruns. Zij zullen ervoor gaan zorgen dat het beide onvergetelijke dagen zullen worden. Aan mij is de taak om het overzicht te houden en te zorgen dat dat alles optijd geregeld wordt.

Noteer dus alvast in je agenda dat je 2 februari en 16 maart vrij moet houden voor de NIA-dag en de PDD. We zien je dan!

Liefs,

Noraly Stam

h.t. voorzitter Toekomst- en opleidingsperspectievencommissie (’18-’19)

Voor op of aanmerkingen kun je mailen naar: topcommissie@knpsv.nl