Home/Commissies/Toekomst en Opleidings Perspectieven Commissie
Toekomst en Opleidings Perspectieven Commissie 2017-04-26T15:20:15+00:00

Toekomst en Opleidings Perspectieven Commissie


Winant van Os

Voorzitter

Fenna de Vries
Secretaris

Bastiaan Duivelshof
Penningsmeester

Robin van der Klip
Commissaris

Laurine Jonge Poerink
Commissaris

Lilian Stapel
Commissaris

Angela de Ruijter
Commissaris

 

Waerde leden der K.N.P.S.V.,

De Toekomst- en Opleidingperspectieven (TOP) commissie zal dit jaar twee dagen voor u organiseren: de Vereniging Nederlandse Industrie Apothekers (NIA) dag en de Personal Development Day (PDD).

NIA-dag

De dag van de Farmaceutische Industrie wordt in samenwerking met de NIA georganiseerd en wordt daarom ook wel de NIA-dag genoemd. Hierbij zullen diverse workshops en sprekers aanwezig zijn. De dag zal worden gehouden in het najaar van 2016 en is zeker een verrijking van uw beeld op de farmaceutische industrie!

PDD

De PDD was vorig jaar voor het eerst georganiseerd en bleek een daverend succes te zijn. Om die reden zal dit jaar zal deze dag opnieuw georganiseerd worden, in Utrecht. Er zal een intrigerende lezing worden gehouden met daarnaast keuze uit diverse workshops gefocust op uw eigen ontwikkeling. Bovendien heeft u de kans beroepsverenigingen  en medestudenten aan te spreken tijdens de netwerkborrel. Houd daarom alvast 18 maart 2017 vrij in uw agenda!

Even voorstellen..

Deze dagen zullen nooit mogelijk zijn zonder een uitermate enthousiaste, gezellige en gemotiveerde commissie. Graag wil ik u voorstellen aan de TOP commissie 2016-2017 die bovenstaande dagen tot een groot succes gaan maken. De commissie bestaat uit commissarissen Robin van der Klip, Laurine Jonge Poerink, Lilian Stapel en Angela de Ruyter, penningmeester Bastiaan Duivelshof en secretaris Fenna de Vries die onze contactpersoon en notulist is.

Wij hopen u allen te mogen verwelkomen op de NIA-dag en de PDD.

Namens de Toekomst- en Opleidingsperspectieven commissie,

Winant van Os

h.t. voorzitter

mailadres: top@knpsv.nl