/Foto’s
Foto’s 2018-05-10T20:27:50+00:00

Krijg een impressie van de activiteiten der K.N.P.S.V. aan de hand van een aantal foto’s. Ben je lid van Pharmaciae Sacrum, ,,Aesculapius” of Unitas Pharmaceuticorum? Klik dan hier om in te loggen om alle foto’s te zien. Weet je niet wat het wachtwoord is? Stuur dan een mail naar algemenezaken@knpsv.nl.
Klik voor de foto’s van het Oud-bestuursledendiner hier.


TWIN Freiburg 2018

In het weekend van 9 t/m 11 maart 2018 zijn we met een groep van 15 studenten naar Freiburg afgereisd voor de TWIN! Tijdens het weekend hebben we tijdens het educatieve programma veel geleerd over epigenetica. Tijdens het sociale programma hebben we Freiburg en elkaar beter leren kennen. Het was een zeer geslaagd weekend!

« 1 of 2 »

Beroependag 2018

Op zaterdag 3 februari heeft de beroependag plaatsgevonden. Met meer dan 30 workshops en wat plenaire lezingen hebben (bio-)farmacie studenten een kijkje kunnen nemen naar wat ze later na hun studie kunnen doen. Ook is het 116e kandidaatsbestuur onthuld en is de dag afgesloten met een borrel en een etentje.

« 1 of 4 »

Januari AV 2018

Hier vind je de foto’s van de Januari Algemene Vergadering der K.N.P.S.V. op 27 januari 2018 te Groningen. Er zijn tijdens de AV verschillende dingen besproken. Een van de voorstellen die zijn aangenomen betrof het proeflidmaatschap van de Vereniging van Chemie Studenten aan de Vrije Universiteit, oftewel VCSVU. Vanaf deze AV is VCSVU dus proeflid van de K.N.P.S.V. en is er weer een Amsterdamse afdeling!

« 1 of 3 »

Bacheloractiviteit 2018: GlowGolf & pubquiz

Op zaterdag 13 januari heeft de allereerste Bacheloractiviteit plaatsgevonden. Tijdens deze dag hebben we een potje GlowGolf gespeeld en een pubquiz gedaan.

« 1 of 7 »

TWIN Groningen 2017

In het weekend van 20 tot 22 oktober heeft het eerste weekend van de TWIN plaatsgevonden in Groningen. (Bio-)farmacie studenten uit Leiden, Groningen, Utrecht en Freiburg hebben de Martinitoren beklommen, een dutch night gehad, zijn wezen stappen en hebben een symposium bijgewoond met als onderwerp medicinale cannabis en CBD olie. In het weekend van 9 tot 11 maart 2018 gaan de Nederlandse studenten naar Freiburg toe. Mocht je nog mee willen naar Freiburg, stuur dan een mailtje naar ic@knpsv.nl

« 1 of 8 »

Nederlands Kampioenschap Consultvoering 2017

Op 14 oktober heeft het Nederlands Kampioenschap Consultvoering, dat wordt georganiseerd door de K.N.P.S.V. in samenwerking met de KNMP, plaatsgevonden. Tijdens het NK-Consultvoering strijden masterstudenten Farmacie om een reis naar het IPSF World Congress. Ze moeten hiervoor een gesprek voeren met een patiënt, het consult, om informatie te geven over een nieuw geneesmiddel of om een probleem op te lossen. Samen moeten apotheker in spe en patiënt tot de beste behandeling komen. De student die dit het beste doet, mag Nederland vervolgens wereldwijd vertegenwoordigen tijdens het Patient Counseling Event op het IPSF World Congress.

« 1 of 16 »

Functionarissenactiviteit: lasergamen

Heel het jaar door zetten functionarissen zich in voor de K.N.P.S.V.
De K.N.P.S.V. kan niet zonder haar functionarissen en als bedankje is er een functionarissenactiviteit georganiseerd. Dit jaar zijn we gaan lasergamen waarna de dag is afgesloten met een borrel.

« 1 of 3 »

Algemene Vergadering der K.N.P.S.V.

Op 7 oktober heeft de eerste Algemene Vergadering van het collegejaar plaatsgevonden. Er zijn een aantal onderwerpen besproken en onthullingen geweest. Na de vergadering was er ook een gelegenheid om samen te eten.

« 1 of 11 »

K.N.P.S.V. Sportdag

Op Zaterdag 17 juni heeft de K.N.P.S.V. Sportdag plaatsgevonden. De dag bestond uit een hockeytoernooi gevolgd door een bbq en borrel.

« 1 of 5 »

74e Congres der K.N.P.S.V.

Tijdens het hemelvaartsweekend heeft het 74e congres der K.N.P.S.V. plaatsgevonden. Het weekend was gevuld met het traditionele touwtrekken, goodwill activiteit en de jaarvergadering. Verder was er een symposium, workshop en kon er gezellig geborreld worden op feestjes.

« 1 of 24 »

Personal Development Day 2017

Op zaterdag 18 maart heeft de Personal Development Day plaatsgevonden. Er waren verschillende workshops om persoonlijke vaardigheden te ontwikkelen. De dag werd afgesloten met een netwerkborrel met verschillende beroepsverenigingen.

« 1 of 21 »

TWIN Utrecht

Nadat we in Amiens zijn geweest, zijn de Franse studenten natuurlijk ook naar Nederland gekomen. Hier hebben we de Franse studenten laten zien hoe ons dagelijks leven als farmacie student eruit ziet.

« 1 of 4 »

Oud-bestuursledendiner

Tijdens het oud-bestuursleden diner hebben we gastronomisch genoten van alle verhalen over vroeger, en wat blijkt vroeger was echt alles beter.

« 1 of 8 »

Januari AV

In januari heeft de tweede AV van ons bestuursjaar plaatsgevonden met aansluitend een heerlijk diner en de “hygeia” karaoke avond.

« 1 of 6 »

TWIN Amiens

In oktober zijn we met 32 Nederlandse farmaciestudenten naar Amiens, Frankrijk afgereisd om de farmacie en cultuur daar beter te leren kennen. Het was een erg leerzaam en leuk weekend in het noorden van Frankrijk!

« 1 of 15 »

Avondlezing Groningen

Tijdens de avondlezing is er, onder genot van een borrelhapjes en drankjes, aan de studenten uitgelegd wat er allemaal te doen is op internationaal gebied bij de K.N.P.S.V. EPSA en IPSF zijn aan bod gekomen en mede hiermee ook SEP en IMP.

« 1 of 2 »

Lunchlezing Leiden

Tijdens de lunchlezing is er, onder genot van een lekkere lunch, aan de studenten uitgelegd wat er allemaal te doen is op internationaal gebied bij de K.N.P.S.V. EPSA en IPSF zijn aan bod gekomen en mede hiermee ook SEP en IMP.

« 1 of 4 »

Lunchlezing Utrecht

Tijdens de lunchlezing is er, onder genot van een lekkere lunch, aan de studenten uitgelegd wat er allemaal te doen is op internationaal gebied bij de K.N.P.S.V. EPSA en IPSF zijn aan bod gekomen en mede hiermee ook SEP en IMP.

« 1 of 2 »

Functionarissenweekend

Tijdens het FuWe heeft de eerste AV van het nieuwe bestuur plaatsgevonden. Verder heeft de traditionele bingo plaatsgevonden en zijn er mooie prijzen gewonnen. Het was een ontspannen weekend en erg gezellig

« 1 of 2 »

Dag van de Industrie-apotheker 2016

Op 24 september 2016 heeft de dag van de Industrie-apotheker plaatsgevonden. Het was een erg geslaagde dag, het is erg leuk om te zien dat er naast de openbare apotheek ook nog genoeg andere carrière mogelijkheden zijn in de farmacie.

« 1 of 4 »

Sportdag 2016

In juni zijn we als aapjes in het bos gaan klimmen en klauteren. Het was erg gezellig. Velen hebben hun angst overwonnen…of niet.

« 1 of 6 »

Functionarissenborrel

Tijdens de FuBo heeft het verse bestuur kennis kunnen maken met de functionarissen. We hebben in het centrum van Utrecht gezellig met z’n alle een drankje gedronken.

« 1 of 4 »

73ste congres der K.N.P.S.V.

In mei heeft het K.N.P.S.V. congres plaatsgevonden. Het weekend was gevuld met de Algemene Vergadering waar de bestuurswissel heeft plaatsgevonden. Ook waren er veel leerzame symposia en workshops. Het traditionele touwtrekken en de goodwill activiteit waren er ook weer bij.

« 1 of 11 »