Home/Foto’s
Foto’s 2017-05-01T14:08:33+00:00

TWIN Utrecht

Nadat we in Amiens zijn geweest, zijn de Franse studenten natuurlijk ook naar Nederland gekomen. Hier hebben we de Franse studenten laten zien hoe ons dagelijks leven als farmacie student eruit ziet.

« 1 of 4 »

Oud-bestuursledendiner

Tijdens het oud-bestuursleden diner hebben we gastronomisch genoten van alle verhalen over vroeger, en wat blijkt vroeger was echt alles beter.

« 1 of 8 »

Januari AV

In januari heeft de tweede AV van ons bestuursjaar plaatsgevonden met aansluitend een heerlijk diner en de “hygeia” karaoke avond.

« 2 of 6 »

TWIN Amiens

In oktober zijn we met 32 Nederlandse farmaciestudenten naar Amiens, Frankrijk afgereisd om de farmacie en cultuur daar beter te leren kennen. Het was een erg leerzaam en leuk weekend in het noorden van Frankrijk!

« 1 of 15 »

Avondlezing Groningen

Tijdens de avondlezing is er, onder genot van een borrelhapjes en drankjes, aan de studenten uitgelegd wat er allemaal te doen is op internationaal gebied bij de K.N.P.S.V. EPSA en IPSF zijn aan bod gekomen en mede hiermee ook SEP en IMP.

« 1 of 2 »

Lunchlezing Leiden

Tijdens de lunchlezing is er, onder genot van een lekkere lunch, aan de studenten uitgelegd wat er allemaal te doen is op internationaal gebied bij de K.N.P.S.V. EPSA en IPSF zijn aan bod gekomen en mede hiermee ook SEP en IMP.

« 1 of 4 »

Lunchlezing Utrecht

Tijdens de lunchlezing is er, onder genot van een lekkere lunch, aan de studenten uitgelegd wat er allemaal te doen is op internationaal gebied bij de K.N.P.S.V. EPSA en IPSF zijn aan bod gekomen en mede hiermee ook SEP en IMP.

« 1 of 2 »

Functionarissenweekend

Tijdens het FuWe heeft de eerste AV van het nieuwe bestuur plaatsgevonden. Verder heeft de traditionele bingo plaatsgevonden en zijn er mooie prijzen gewonnen. Het was een ontspannen weekend en erg gezellig

« 1 of 9 »

Dag van de Industrie-apotheker 2016

Op 24 september 2016 heeft de dag van de Industrie-apotheker plaatsgevonden. Het was een erg geslaagde dag, het is erg leuk om te zien dat er naast de openbare apotheek ook nog genoeg andere carrière mogelijkheden zijn in de farmacie.

« 1 of 4 »

Sportdag 2016

In juni zijn we als aapjes in het bos gaan klimmen en klauteren. Het was erg gezellig. Velen hebben hun angst overwonnen…of niet.

« 1 of 6 »

Functionarissenborrel

Tijdens de FuBo heeft het verse bestuur kennis kunnen maken met de functionarissen. We hebben in het centrum van Utrecht gezellig met z’n alle een drankje gedronken.

« 1 of 4 »

73ste congres der K.N.P.S.V.

In mei heeft het K.N.P.S.V. congres plaatsgevonden. Het weekend was gevuld met de Algemene Vergadering waar de bestuurswissel heeft plaatsgevonden. Ook waren er veel leerzame symposia en workshops. Het traditionele touwtrekken en de goodwill activiteit waren er ook weer bij.

« 1 of 11 »