//IPSF-werkgroep
IPSF-werkgroep 2020-02-19T15:07:53+01:00

IPSF-werkgroep

Lieve leden,

De International Pharmaceutical Students’ Federation (IPSF) vertegenwoordigt momenteel meer dan 350.000 (bio-)farmaciestudenten en net afgestudeerden in ongeveer 90 landen van over de hele wereld en is daarmee de grootste belangenorganisatie voor (bio-)farmaciestudenten.

IPSF organiseert één congres per jaar, waarbij ongeveer 450 (bio-)farmaciestudenten van over de hele wereld samen komen. Het congres duurt negen dagen en is gevuld met verschillende symposia, workshops en trainingen. Naast het educatieve programma worden er natuurlijk ook ontspannende activiteiten georganiseerd in de vorm van sightseeing, themafeestjes en een gala. De afgelopen twee congressen hebben plaatsgevonden in Mendoza, Argentinië en in Kigali, Rwanda.

Op dit moment is een groep van acht enthousiaste (bio-)farmaciestudenten bezig met het onderzoeken van de mogelijkheden om het IPSF-congres in 2023 naar Nederland te halen. Tijdens het IPSF congres in 2021 zal er een bod gedaan worden, waarbij er een concreet plan voorgesteld moet worden. Is dit plan in 2021 goed genoeg, dan zullen in 2023 (bio-)farmaciestudenten van over de hele wereld naar Nederland komen om 10 dagen lang te genieten van een sociaal en educatief programma.

Vanaf de zomer van 2020 is het mogelijk om te solliciteren voor de Reception Committee (RC) voor dit congres. Als RC ben je verantwoordelijk voor het verder uitwerken van alle plannen die de werkgroep opgesteld heeft en natuurlijk het daadwerkelijk organiseren van het congres! Lijkt jou dit leuk, houd dan vooral de K.N.P.S.V. in de gaten!

Veel liefs,

Namens de hele IPSF-werkgroep,

Imke
h.t. secretaris der IPSF-werkgroep 2019-2020

De IPSF-werkgroep bestaat uit:

Ceren Zwijnenburg
Voorzitter

Imke Bruns
Secretaris & Committee of recommendation

Fleur van Gelder
Penningmeester & Acquisitie en fondsen

Robin van der Klip
Committee of recommendation

Danny den Hamer
Acquisitie en fondsen

Laura Mulder
Locatie

Michiel Christiaansen
Locatie

Eva van Haren
Locatie