Reception Committee EPSA Annual Congress 2018

Danny den Hamer Chairperson
Anne van Schip Vice Chairperson
Laura Bukkems Treasurer
Kimberly Velthuis Secretary General
Jurjen Kingma Sponsorships & Partnerships Officer
Jesper van Breeschoten Sponsorships & Partnerships Officer
Kim van der Heijden Social Events Officer
Benjamin Hadzic Social Events Officer
Inge Arfman
Logistics Officer
Laura Mulder Public Relations and Information & Technology Officer
Eva van Haren Public Relations and Registrations Officer
Lisanne van Merendonk Educational Officer

 

Waerde leden der K.N.P.S.V.,

Sinds januari 2016 heeft de  Reception Committee (RC), een commissie van de K.N.P.S.V., de taak het EPSA Annual Congress in 2018 te organiseren. Dit congres wordt ieder jaar door een ander Europees land georganiseerd voor en door farmaciestudenten uit heel Europa. Tijdens het Annual Congress in Helsinki is besloten dat het congres in 2018 door Nederland georganiseerd mag worden.

Na dit verlossende nieuws konden wij als commissie aan de gang met het organiseren van het congres. De komende twee jaar zullen wij ons bezighouden met de invulling van een week vol met o.a. symposia, workshops en feesten. Daarnaast zullen wij natuurlijk de komende twee jaar ook vaak aanwezig zijn op de activiteiten van de K.N.P.S.V. Hierom en omdat het voor jullie ook een unieke kans is om naar ons congres te kunnen komen willen wij jullie in het kort kennis laten maken met ons en onze functies.

Als allereerste hebben we natuurlijk een voorzitter (chairperson) nodig. Danny houdt het overzicht over alle taken en is het contactpersoon voor externe partijen, zoals EPSA. Daarnaast heb je Anne, die als vice-voorzitter (internal affairs) er voor zorgt dat alles binnen de commissie goed verloopt. Ze zorgt voor de interne communicatie en is niet verlegen om iedereen achter de broek aan te zitten. Kimberly is als onze secretaris (secretary general) de algemene contactpersoon. Naast haar fantastische notulen zorgt zij ook voor de structuur in onze documenten en correspondentie. Onze volgende blondine is onze penningmeester (treasurer) Laura. Zij zal er voor zorgen dat alle financiën goed verlopen. Dan hebben we een perfect duo die zich bezig gaat houden met de sponsoren en partners. Jesper en Jurjen, onze sponsorships & partnerships officers, zullen ervoor zorgen dat ons congres financieel gesteund zal worden door verschillende partijen. Kim rolde zo vanuit de ene congrescommissie naar de andere, aan ervaring dus geen gebrek. Samen met Benjamin, die juist zorgt voor een nieuwe verfrissende kijk op dingen, zorgen zij voor de social events. Deze bestaan o.a. uit verschillende themafeesten, Dutch/International night en natuurlijk het gala. Om alles vlekkeloos te laten verlopen op locatie hebben we Ceren, onze logistics officer. Het public relations team bestaat uit Laura en Eva, zij zullen niet stoppen tot heel Europa weet dat dit congres in Nederland zal plaats vinden. #epsaac2018. Om dit mede mogelijk te maken zorgt Laura, tevens ook IT officer, voor de website. Eva zal zich naast de promotie ook bezig houden met de inschrijvingen (registrations officer). Als laatste, maar zeker niet de minste, hebben we nog Lisanne. Zij zorgt als educational officer voor het educatieve programma en het thema hiervan.

Kort samengevat hebben wij een commissie vol met ervaringsdeskundigen die barsten van skills en creativiteit. En daar bovenop vormen we nu al een echt team, een heel gezellig team. Wij hopen dat jullie nu beter weten wat onze commissie inhoud én enthousiast zijn geworden om in 2018 deel te nemen aan het 41EPSA Annual Congress in ons eigen mooie landje.

Liefs,
the Reception Committee

Site: http://epsaac2018.org/