Sports Committee 2022-2023 – Spierpijn

Oulin Zhang
President

Ruurd Hondema
Secretary

Jorinde Visscher
Treasurer

Allison Oostenrijk
Commissioner

Jonno Rolfes
Commissioner

Eline Modder
Commissioner

Waarde leden der K.N.P.S.V.,
Ik ben Oulin, 21 jaar oud en derdejaars student farmaceutische wetenschappen aan de VU. Naast mijn studie vind ik het erg leuk om te koken, reizen, creatief te zijn en natuurlijk sportdagen organiseren!
Hii ik ben Ruurd. Ik zit nu in m'n tweede jaar van farmaceutische wetenschappen op de VU en ben 19 jaar. In mijn vrije tijd ga ik vaak naar de sportschool en schaats ik, hier geef ik ook les in. Naast dit vind ik het ook heel leuk om te koken en om natuurlijk sportdagen te organiseren!
Ik ben Jorinde. Ik zit in mijn tweede jaar van farmaceutische wetenschappen aan de VU. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met vrienden af te spreken, roei ik af en toe en ga ik naar de sportschool 🙂
Ik ben Allison. Ik zit in het eerste jaar van farmaceutische wetenschappen in Amsterdam. Ik hockey sinds ik 6 ben bij hockeyclub Hic in Amstelveen. In de winter ga ik graag naar Oostenrijk om te skiën en snowboarden en hier ook les in te geven! 🙂
Ik ben Jonno. Ik zit nu in het eerste jaar van farmaceutische wetenschappen aan het VU. Ik heb er vooral veel zin in 🙂
Tot slot, Eline, de Commissaris Algemene Zaken K.N.P.S.V. Ik ga graag hardlopen en pluk af en toe een sportlesje mee. Voornamelijk train ik door te gieren met vrienden en vriendinnen!