Activiteiten Commissie

Lieve leden der K.N.P.S.V.,
Wij zijn de derde activiteitencommissie der K.N.P.S.V. genaamd ‘AC/DC’. Nee, niet de band, maar de verschillende soorten spanning (AC = wisselspanning en DC = gelijkspanning). Lekker saai, maar houd dit in je hoofd als jullie onze activiteiten zien. Onze taak dit jaar is het organiseren van het K.N.P.S.V. feest in oktober en een educatieve activiteit in februari! Wij hebben enorm veel zin in aankomend jaar en de activiteiten die wij voor jullie organiseren. Nu een snel voorstelrondje van de leden van de AC van dit jaar:
We beginnen bij onze secretaris, Ruurd Hondema. Ruurd is 20 jaar en zit in zijn derde jaar van de bachelor Farmaceutische Wetenschappen (FAR) en is bezig met de educatieve minor. In zijn vrije tijd spreekt hij graag af met vrienden en sport hij graag. Misschien dat jullie hem ook nog kennen als de secretaris van de sportcommissie “Spierpijn” 2022-2023.
Dan door naar Jonno Rolfes, onze penningmeester. Jonno is 21 jaar en zit in zijn tweede jaar van de bachelor FAR. Hij wandelt en longboard veel en spreekt ook graag met zijn vrienden af. Toch is Jonno’s favoriete bezigheid slapen en hij slaapt dan ook regelmatig door de vergaderingen heen, al beginnen deze pas om 13:30… Ook Jonno is te kennen uit de sportcommissie “Spierpijn” 2022-2023.
Onze eerste commissaris is Madelief van Leeuwen en zij is 19 jaar. Ook zij is een tweedejaars FAR student aan de VU. In haar vrije tijd gaat ze graag naar de sportschool en vindt ze het leuk om te bloemschikken. Madeliefs favoriete dance move is “de tuinsproeier”, deze kan je uiteraard komen bewonderen tijdens het K.N.P.S.V. feest in october.
Anna de Kok, 19 jaar, is onze tweede commissaris. Anna is ook een tweedejaars FAR student. Haar hobby’s zijn gymmen, piano spelen en F1 kijken. Een leuk feitje over Anna is dat ze vroeger archeoloog wilde worden, omdat het haar cool leek om dino’s op te graven.
Lucinda Hogervorst is de derde commissaris van onze AC. Ze is 20 jaartjes jong en ook een tweedejaars FAR student aan de VU in Amsterdam. Naast de studie volgt zij ook het Honoursprogramma. Lucinda is een groot Ajax fan, F1 fan (Ferrari), boekenwurm en iets te fanatiek als het om spelletjes of sport gaat. Een feitje over onze Lucinda is, dat ze in April voor de vierde keer tante geworden (iedereen wordt gek dat ze constant over de kleine Noah praat).
Floor Eijken is onze vierde commissaris. Floor is 21 jaar en zit momenteel in het bestuur der K.N.P.S.V. (Commissaris Buitenland), en komt als enige van de commissie uit Groningen. Ze zit in haar derde jaar van de studie Farmacie. De hobby’s van Floor zijn scouting, creatief bezig zijn en sporten (fitness en dansen). En een leuk feitje over Floor is dat ze veel fluit.
Verder ben ik, Allison Oostenrijk, de voorzitter van deze leuke commissie. Ik ben 21 jaar en zit in mijn tweede jaar van de bachelor Farmaceutische Wetenschappen. Ik hockey al sinds ik klein ben en ben ook een groot Ajax fan. Misschien dat mijn achternaam al een vermoeden geeft, maar in de winter ben ik het liefst in Oostenrijk te vinden om ski en snowboard les te geven. Stiekem ben ik ook een grote booklover. Mij kan je ook al kennen uit de sportcommissie “Spierpijn” 2022-2023.

Namens de derde activiteitencommissie 2023-2024 ‘AC/DC’,

Allison Oostenrijk
h.t. voorzitter der activiteitencommissie 2023-2024 ‘AC/DC’

E-mailadres: activiteitencommissieknpsv@gmail.com

Allison Oostenrijk
Voorzitter

Ruurd Hondema
Secretaris

Jonno Rolfes
Penningmeester

Madelief van Leeuwen
Commissaris

Anna de Kok
Commissaris

Lucinda Hogervorst
Commissaris

Floor Eijken
Commissaris