Activiteiten Commissie

Waarde leden der K.N.P.S.V.,

Wij zijn de 2de activiteitencommissie der K.N.P.S.V. genaamd ‘AbraCadabra’. Deze commissie, met 6 man sterk, is (bijna) geheel in Groningen gebaseerd. Aan ons de taak om het K.N.P.S.V. feest in oktober en de farmaceutische industrie dag (ook bekend als de NIA-dag) in maart te organiseren! Laten wij ons dan nu aan jullie voorstellen.

Golshan Akbari heeft de taak als secretaris. Golshan is 20 jaar oud en zit momenteel in het laatste jaar van de bachelor Farmacie. Golshan komt van oorsprong uit Iran en is daarom druk bezig om de Nederlandse taal eigen te maken! In haar vrije tijd winkelt ze graag met vriendinnen, of is ze aan het netflixen.

Onze lieftallige penningmeester is Valentine Julien. Valentine is 20 jaar oud en zit momenteel in het laatste jaar van de bachelor Farmacie. Valentine is geboren en getogen in Frankrijk, waardoor ze graag de commissie laat kennismaken met de Franse cultuur. Valentine zorgt voor genoeg gezelligheid in de commissie met haar enthousiasme en kookkunsten. In haar vrije tijd is Valentine dan ook regelmatig in de keuken te vinden en doet ze graag aan fitness.

Haijo Molema is onze commissaris I. Hij is 24 jaar oud en zit momenteel in het tweede jaar van de master Farmacie. Samen met Anne en ikzelf vormt hij de ‘oude garde’ van deze commissie, maar dat is zeker niet te merken aangezien Haijo nog wel het vaakst in de stad te vinden is van ons allen. Haijo is daarnaast ook lid van het Gronings Farmaceutisch Heren Dispuut Snoeihard. Verder voetbalt hij regelmatig en support hij FC Groningen.

Jesse Postel is onze commissaris II. Hij is 20 jaar oud en daarmee een van de jongste van onze commissie. Hij zit momenteel in het laatste jaar van de bachelor Farmacie, samen met Valentine en Golshan. Jesse is naast deze commissie nog actief bij de roeivereniging Gyas en atletiekvereniging Vitalis. Verder voetbalt hij graag met vrienden en support hij FC Twente.

Anne van de Loo is onze commissaris III. Anne is 24 jaar oud en doet momenteel een K.N.P.S.V. bestuursjaar, waardoor ze als enige uit Utrecht komt. Ondanks de afstand is ze nog regelmatig op onze commissieavond in Groningen te vinden! In haar vrije tijd zwemt Anne regelmatig bij de zwemvereniging Het Zinkstuk.

Verder ben ik, Ellen Kok, voorzitter van deze commissie. Ik ben 23 jaar oud en ik zit momenteel in mijn laatste jaar van de master Farmacie. Ondanks dat ik bij de ‘oude garde’ van de commissie hoor, ben ik nog regelmatig in de stad te vinden voor een drankje met de AC of mijn jaarclub. Verder squash en tennis ik graag met vriendinnen en zal ik nooit een wedstrijd van het Nederlands voetbalelftal missen.

Wij hebben er onwijs veel zin in om jullie dit jaar te ontmoeten tijdens (onze) K.N.P.S.V. activiteiten en gaan er samen wat schitterends van maken!

Names de Activiteiten Commissie 2022-2023 ‘AbraCabra’,

Ellen Kok

h.t. voorzitter

Allison Oostenrijk
Voorzitter

Ruurd Hondema
Secretaris

Jonno Rolfes
Penningmeester

Madelief van Leeuwen
Commissaris

Anna de Kok
Commissaris

Lucinda Hogervorst
Commissaris

Floor Eijken
Commissaris