//Sport Commissie
Sport Commissie 2020-11-13T11:49:48+01:00

Sportcommissie 2019-2020

Waarde leden der K.N.P.S.V.,

Het aankomende jaar zullen wij als commissie voor jullie een, hopelijk, prachtige sportdag organiseren. Dit gaan we doen met een complete delegatie uit Utrecht en ik wil hen graag aan jullie voorstellen.

Samson is een enthousiaste jongeman die nu net het gezellige studentenleven heeft leren kennen als eerstejaars CPS-student. Gezelligheid is hem dan ook niet vreemd, gezien hij uit het gezellige Brabant afkomstig is. De meningen zijn verdeeld over of hij fatsoenlijk Nederlands spreekt of niet, maar hij staat altijd klaar voor een praatje. Verder houdt hij van hardlopen en schrijven. Dit maakt hem tot een (hopelijk) ideale secretaris.

Thomas is afkomstig uit het Zeeland. Wat vast staat is dat het immens ver reizen naar Utrecht is. Het reizen combineert hij met zijn CPS-studie, hardlopen, drankjes doen en zo nu en dan een balletje trappen met vrienden. Men zegt dat Zeeuwen zuinig zijn, dus de rol als penningmeester lijkt op zijn lijf geschreven te zijn.

Eline Modder is een eerstejaars CPS studente. Als je denkt aan sporten dan is Eline niet de eerste die bij je opkomt, maar vergis je niet, want deze stuiterbal schudt maar al te graag haar heupjes op de dansvloer, kan fantastisch hula hoopen en loopt zelfs af en toe een rondje hard. Geboren in Amsterdam, getogen in Den Haag en momenteel studerend in Utrecht is Eline van alle markten thuis, oftewel: een ideale commissaris.

Jeske is een eerstejaars farmacie studente afkomstig uit het altijd gezellige Brabant. Het afgelopen jaar heeft ze al heel wat ervaring opgedaan heeft als penningmeester bij de EFC. Het lijkt haar leuk om komend jaar een andere functie te vervullen en wil daarom commissaris worden van deze gezellige commissie. Veel sportervaring heeft ze niet, maar wie weet is ze aan het eind van deze rit wel een full on fitgirl.

Ik heb het afgelopen jaar ervaring op gedaan in de Internationale Commissie en hoop dat deze ervaring genoeg is om deze commissie in goede banen te leiden. Qua sport hockey ik op zondag de 1e, 2e en vooral 3e helft.

Wij hebben veel zin om een actieve sportdag voor jullie te organiseren en hopen jullie daar te zien.

Namens de Sportcommissie 2019-2020,

Aïsha Bandringa

h.t voorzitter der SportCommissie

Aïsha Bandringa
Voorzitter

Samson Bulsink
Secretaris

Thomas Rouw
Penningmeester

Eline Modder
commissaris

Sportcommissie 2020-2021

Charlotte Mittendorff
Voorzitter

Emma van Kampen
Secretaris

Peter Ester
Penningmeester

Anouk Dontje
commissaris