//Sport Commissie
Sport Commissie 2021-02-01T14:46:48+01:00

Sportcommissie 2020-2021

Charlotte Mittendorff
Voorzitter

Emma van Kampen
Secretaris

Peter Ester
Penningmeester

Anouk Dontje
commissaris

Waarde leden der K.N.P.S.V.,

Het aankomende jaar zullen wij als commissie voor jullie een, hopelijk, prachtige sportdag organiseren. Dit gaan we doen met een compleet team uit Groningen en ik wil hen graag aan jullie voorstellen.

Charlotte is de enthousiaste aanvoerder van de Sportcommissie. Jullie kennen haar misschien al van de Congrescommissie. Gedurende het jaar heeft zij haar fit girl momenten, maar in de zomer is ze standaard te vinden op een zeilboot op de Friese wateren.

Onze penningmeester is Peter Ester. Sporten is zijn grootste hobby en daarom vindt hij het erg leuk om in de sportcommissie te zitten.

Anouk is altijd een fanatieke handbalster geweest. Nu in het studentenleven heeft ze dat ingewisseld voor de sportschool. Ze heeft heel veel zin om samen te werken in haar eerste commissie en een super leuke sportdag neer te zetten.

Emma is een selectief sportieve meid uit het oosten van het land. Hardlopen en fietsen worden afgewisseld met perioden van rust. Het nemen van voldoende rust is immers zeer belangrijk. Zij is een echte teamplayer en past als secretaris perfect binnen deze commissie.

Wij hebben veel zin om een actieve sportdag voor jullie te organiseren en hopen jullie daar te zien.

Namens de Sportcommissie 2020-2021,

Emma van Kampen

Secretaris der SportCommissie