Sportcommissie 2021-2022

Tharsiga Selvanayagam
Voorzitter

Khanh Pham
Secretaris

Keona Fokke
Penningmeester

Emilija Radonic
commissaris

Poppea
commissaris

Jason Lin
commissaris

Waarde leden der K.N.P.S.V.,
Herken je dat, de hele avond netflixen en lekker op de bank liggen? Wij, de sportcommissie, zullen daar verandering in brengen.  Bestaande uit 4 pittige tantes en 1 powerlifter, stellen wij ons graag voor als sportcommissie ‘Spicy’. Komend jaar zullen wij leuke sportevenementen organiseren om iedereen fit en gezond te houden.
Als voorzitter hebben we Tharsiga Selvanayagam. Zij studeert Farmacie in Utrecht en is naast al dat studeren een fanatieke volleybalster bij VV Van Slag. Voor culinaire hoogstandjes kun je ook bij keukenprinses Tharsiga terecht. Ons secretariaat wordt geleid door Khanh Pham, die ook Farmacie in Utrecht studeert. Als een echte Hollander heeft zij lang op korfbal gezeten, maar dat is nu vervangen door de gewone fiets te nemen i.p.v. haar E-bike. Ze houdt erg van gezelligheid en is daarom vaak met haar vrienden te vinden in de stad of op het terras.
Keona Fokke, de penningmeester, is graag het zonnetje in huis. Ze is te herkennen aan haar grote glimlach alsook ijzersterke wilskracht en licht Vlaams accentje. Verder pleit ze ervoor dat shoppen als sportieve bezigheid wordt herkend. Ze heeft als doel er een actieve en gezellige sportdag van te maken.
Emilija Radonic studeert CPS in Utrecht en zal dit jaar de rol van commissaris vervullen tijdens haar eerste commissie. Ook haar hobby is sporten en daarom heeft ze ook veel zin om een leuk sportevenement te organiseren voor jullie!
Poppea zit in haar eerste jaar farmacie in Utrecht en zal dit jaar commissaris zijn. Daarnaast is ze de ADD’er van de commissie. Alle Dagen Dromerig en erg chaotisch, maar gelukkig is ze ook altijd vrolijk en een creatieve toevoeging!
Tot slot maakt Jason Lin ook deel uit van ’Spicy’. Hij is derdejaars bio-farmaceutische wetenschappen student in Leiden en zal commissielid zijn voor de commissie. Hem zul je vaak in de sportschool zien, waar hij zijn studentenleven in balans probeert te houden met een gezond lichaam!
Wij hebben veel zin om een actieve sportdag voor jullie te organiseren en hopen jullie daar te zien.
Namens de sportcommissie 2021-2022,
Khanh Pham
Secretaris der SportCommissie