/Toekomst- en Opleidingsperspectieven Commissie
Toekomst- en Opleidingsperspectieven Commissie 2020-09-16T11:14:17+02:00

Toekomst- en Opleidingsperspectieven Commissie 2020-2021

Maira Visscher
voorzitter

Lou Ticheler
Secretaris

Milou Milet De St Aubin
Peningmeester

Ulrike van Ark
Commissaris

Waarde leden der K.N.P.S.V.,

Ieder jaar organiseert de ‘Toekomst- en opleidingperspectievencommissie’(TOP) een activiteit. Dit jaar zal er in samenwerking met de vereniging van Nederlandse Industrie Apothekers (NIA) de dag van de Farmaceutische industrie (NIA-dag) georganiseerd worden. Deze dag vindt plaats op 20 februari 2021. Tijdens deze dag zullen er diverse sprekers zijn om te vertellen over hun ervaringen in de farmaceutische industrie. Dit is een mooie kans om kennis te maken met verschillende mogelijkheden in dit werkveld.

Dit jaar bestaat de TOP uit vier studenten die uit Amsterdam, Groningen en Leiden komen. We hopen jullie binnenkort voor te kunnen stellen aan een vijfde commissielid.

Maira Visscher zal dit jaar de functie van voorzitter op zich nemen. Zij is zesdejaars student uit Groningen en ze heeft dus al eerder de NIA-dag mogen meemaken. Haar ervaringen gaan ons zeker helpen om dit tot een mooie dag te maken.

Milou Milet de St. Aubin is tweedejaars student uit Amsterdam en zal als penningmeester optreden. Ze is erg gestructureerd en zal met al haar enthousiasme de geldstromen in goede banen leiden. 

Ulrike van Ark is onze commissaris en zal vanuit het bestuur ons begeleiden om een mooie dag neer te zetten. 

Als laatste zal ik, Lou Ticheler, de functie secretaris op me nemen. Ik zal zorgen voor alle correspondentie en nodig jullie allemaal van harte uit om naar de NIA-dag te komen!

Namens de Toekomst- en Opleidingsperspectieven Commissie (‘20-’21)

Lou Ticheler

h.t. secretaris

Voor op of aanmerkingen kun je mailen naar: topcommissie@knpsv.nl