Vereniging Nederlandse Industrie Apothekers – NIA

De Vereniging van Nederlandse Industrie Apothekers (NIA), opgericht 16 april 1955, is een beroepsvereniging van apothekers die werkzaam zijn in de farmaceutische industrie, farmaceutische groothandel of hiermee gelieerde bedrijven. De NIA stelt zich ten doel de belangen van haar leden te behartigen als zodanige bevordering van de industriële farmacie in al haar facetten. De NIA onderhoudt contacten met internationale organisaties zoals de FIP(Federation International Pharmaceutique) en de EIPG (European Industrial Pharmacy Group).

Voor meer informatie kunt u kijken op de site: www.industrieapothekers.com.

Startende en Talentvolle Industriële Pharmaceuten – STIP

 STIP is een sectie van de NIA. Het STIP-netwerk is door twee jonge apothekers gerealiseerd met als doel startende farmaceuten (0-5 jaar werkervaring in de farmaceutische industrie) te verenigen om ervaringen en kennis uit te wisselen. Daarnaast wil STIP studenten farmacie en (bio-)farmaceutische wetenschappen een platform bieden om het farmaceuten in de industrie in contact te komen. Op deze manier kunnen studenten kennisnemen van het werk als farmaceut in de industrie. Kortom, een dynamische, talentvolle en energieke groep!

Lidmaatschap bij de NIA

 Zie jij jezelf als toekomstig farmaceut in de industrie? Of lijkt het je interessant en wil je meer te weten komen? Meld je dan aan als lid van de NIA. Als (bio-)farmacie student kan je een student lidmaatschap nemen bij de NIA. Het student lidmaatschap kost €15,- per jaar! Dit lidmaatschap brengt vele voordelen met zich mee:

  • Bijwonen van netwerkbijeenkomsten
  • Bijwonen van symposia en bedrijfsbezoeken

Sluit je bij ons aan!  Via onze Linkedin  

Voor meer informatie over het lidmaatschap bij de NIA klik hier. (http://www.industrieapothekers.com/component/comprofiler/registers)

Het bestuur van de NIA bestaat uit de volgende leden:

Voorzitter: Bregje Briët

Secretaris: Alina Bergshoeff

Penningmeester: Ali Aziz

Bestuurslid: Harold Smeenge

Bestuurslid: Manouk Tchkrtchian

Bestuurslid: Trix Tuin

Bestuurslid: Wilfred Joosten