//Folia Pharmaceutica
Folia Pharmaceutica 2018-10-15T10:09:21+01:00

Folia Pharmaceutica 2018-2019

Clara Mayunga
voorzitter

Kaatje Knol
Secretaris

Fons Poon
Peninngmeester

Julian Voet
Redacteur I

Nicole Wiersema
Redacteur II

Mayon Jousma
Redacteur III

Waerde leden der K.N.P.S.V.,

Geachte lezer,

Vijf keer per jaar wordt het verenigingsblad Folia Pharmaceutica gepubliceerd. Hierin leest u onder andere verslagen van de K.N.P.S.V. activiteiten, internationale activiteiten en wetenschappelijke artikelen. Dit jaar bestaat de commissie ter Redactie van de Folia Pharmaceutica, met de naam ‘’FORZA’’, uit zes Groningse studenten. Ik stel jullie graag voor aan mijn commissiegenoten. Kaatje Knol is onze secretaris, zij houdt precies bij wat er besproken wordt tijdens de vergadering en houdt de mail goed in de gaten. Onze penningmeester, Fons Poon, behoudt goed contact met de sponsoren en controleert de financiën van de Folia. Onze redacteuren zijn Julian Voet, Nicole Wiersema en Mayon Jousma. Zij zorgen samen voor de mooie lay-out en de artikelen van het blad. En ik, Clara Mayunga, heb als voorzitter de taak om de vergaderingen voor te bereiden en de deadlines in de gaten te houden.

Samen hebben we alvast voor voldoende variatie gezorgd door verschillende thema’s te bedenken voor elke editie. Kunt u niet wachten voor de eerste editie van dit jaar, neemt u vooral een kijkje in het archief voor de Folia’s van de afgelopen jaren.

We hebben veel zin in het komend jaar en wij hopen dat u, net als voorgaande jaren, met veel plezier de Folia Pharmaceutica zal lezen!

Namens de Folia commissie ‘’FORZA’’ 2018-2019,

Clara Mayunga

h.t. voorzitter der Commissie ter Redactie van de Folia Pharmaceutica 2018-2019

E-mail: folia@knpsv.nl

Facebook: https://www.facebook.com/foliapharmaceutica/

Wil je oude folia’s lezen kijk dan op http://knpsv.nl/vereniging/folia-pharmaceutica