Folia Pharmaceutica 2023-2024

Luciënne de Vries
voorzitter

Sybren Rienks
Secretaris

Dirk-Johan Wyma
Redacteur I

Khahn Pham
Redacteur II

Stijn Eggermont

Redacteur III

D. Planidina

Redacteur IV

Lieve lezers,

Het doel van de Folia Pharmaceutica is het bijbrengen van informatie aan de leden van de K.N.P.S.V. door de leden van de K.N.P.S.V. Wij zijn de eerste commissie van de Folia Pharmaceutica met commissieleden uit Leiden én Utrecht. Wij hebben als doel dit jaar jullie te vermaken met onze artikelen, columns en puzzels en daarbij gaan wij ons uiterste best doen om het een farmaceutischer tintje te geven. Wij willen ons graag voorstellen als “Forward” de Commissie ter Redactie van de Folia Pharmaceutica ‘22/’23.

Wij hebben voor de naam Forward gekozen omdat we actuele farmaceutische onderwerpen aankaarten, zoals in onze eerste editie ‘’Artificial Intelligence & Wearables’’.

De voorzitter is Anne-Maartje Dolmans. Zij is 22 jaar, geboren in Leiderdorp en opgegroeid in Grubbenvorst in Noord-Limburg. Anne-Maartje is gelijk toen ze de kans kreeg naar Leiden verhuisd om daar Bio-Farmaceutische Wetenschappen te studeren. Ze houdt van wandelen met haar hondje Baci en filmavondjes met zoute popcorn.

Het secretariaat bestaat uit Lieke van Megen. Zij is 21 jaar oud en ze is een geboren en getogen Horstenaar. Daarom reist ze ieder weekend vanuit Leiden helemaal terug naar het Zuiden zodat ze haar zachte ‘G’ niet verleerd. Lieke houdt van koken en bakken, en is in haar vrije tijd veel bezig met het haken en breien van kleding en knuffels.

Onze eerste redacteur is Helen Koopman. Zij is 19 jaar oud en geboren en getogen in het mooie Salland. Tegenwoordig is ze voornamelijk in Utrecht te vinden voor de studie en de gezelligheid. Helen is actief bij een studentenhandbalvereniging. Ook voor filmavondjes met zoete popcorn is ze altijd wel in.

Onze tweede redacteur is Marrit Tigchelaar, zij is 19 jaar oud en geboren in een dorp in Friesland. Ze vindt het dan ook erg leuk om weekends naar huis te gaan om met vrienden een feesttent op te zoeken. Ook houdt Marrit veel van muziek. Ze speelt al een aantal jaren gitaar, maar volgt af en toe ook weleens een piano tutorial. Verder leest ze op z’n tijd een boek, of is ze kleding aan het haken.

Namens de commissie ter redactie van de Folia Pharmaceutica ‘22-’23 “Forward”,

Anne-Maartje Dolmans
h.t. voorzitter der Commissie ter Redactie van de Folia Pharmaceutica ‘22-’23 “Forward”