//Folia Pharmaceutica
Folia Pharmaceutica 2019-11-29T11:43:27+01:00

Folia Pharmaceutica 2019-2020

Thirsa de Kluis
voorzitter

Kathalijne Bruens 
Secretaris

Qiong-yi Wu.
Peninngmeester

Tammie Cao
Redacteur I

Jenny Lam
Redacteur II

Marlie Albers
Redacteur III

Beste lezers,

De Folia Pharmaceutica commissie ‘Focus’ 2019 – 2020 kijkt uit naar een mooi jaar vol interessante verhalen! De commissie is er klaar voor om zich te focussen op het samenstellen van vijf prachtige uitgaven van de Folia Pharmaceutica. We stellen ons graag even aan jullie voor:

Voorzitter: De voorzitter houdt overzicht over alles wat er gaande is binnen onze commissie. Ook zal de voorzitter iedere Folia voorzien van een voorwoord, zodat jullie meteen weten wat je van de uitgave kunt verwachten. Deze rol wordt vervuld door Tirsa de Kluis.
Secretaris: Kathalijne Bruens zal dit jaar de secretaris van de Folia Pharmaceutica commissie zijn. Zij zal zorgen dat wanneer een Folia gereed is, deze verspreid wordt zodat jullie hem kunnen lezen. Daarnaast zal zij aan het eind van dit jaar een secretarieel jaarverslag opstellen, zodat iedereen weet hoe het onze commissie dit jaar vergaan is.
Penningmeester: De penningmeester heeft een belangrijke taak. Zij is verantwoordelijk voor het werven van sponsoren, wat het mogelijk maakt onze Folia zo mooi mogelijk te maken. Deze taak wordt vervuld door Qiong-yi Wu.
Redacteurs: De redacteurs zijn verantwoordelijk voor het belangrijkste deel van de Folia, namelijk de inhoud! De Folia heeft drie redacteurs die samen zorgen voor het contact met de schrijvers uit zowel binnen- als buitenland en de lay-out van de Folia. Onze redacteurs zijn Tammie Cao, Jenny Lam en Marlie Albers. We hebben al een mooie selectie van thema’s gemaakt voor de uitgaven van dit academisch jaar. We hopen dat jullie deze met plezier zullen lezen!

Namens de commissie ter redactie van de Folia Pharmaceutica 2019-2020 “Focus”,

Tirsa de Kluis

h.t. voorzitter der commissie ter Redactie van de Folia Pharmaceutica 2018-2019

E-mail: folia@knpsv.nl

Facebook: https://www.facebook.com/foliapharmaceutica/

Wil je oude folia’s lezen kijk dan op http://knpsv.nl/vereniging/folia-pharmaceutica