Congrescommissie 2021-2022

Eline Modder
Voorzitter

Samson Bulsink
Secretaris

Melissa Bal
Penningmeester I

Aisha Bandringa
Penningmeester II 

Mimoun Berrich
Commissaris

Menke Mekking
Commissaris

Waarde leden der K.N.P.S.V.,

Hoewel het Hemelvaartsweekend van 2022 waarschijnlijk al dikgedrukt staat in al jullie agenda’s, is er geen groep mensen die met meer smacht uitkijkt naar dat weekend dan wij. Wij zijn de 79ste Congrescommissie der K.N.P.S.V. en we staan te trappelen om jullie allemaal te verwelkomen! Het samenbrengen van de farmaceutische studentenpopulatie van Amsterdam, Groningen, Leiden en Utrecht voor educatieve, culturele en sociale activiteiten is een grote eer en wij hebben hier dan ook heel veel zin in. Maar wie zijn ‘wij’? Wij zijn een groep van zes bruisende (bio-)farmaceutische studenten. Aan mij de eer om deze aan jullie voor te stellen!

We beginnen deze voorstelparade bij de eerste van onze lieftallige commissarissen: Menke. Menke is de stille kracht van onze commissie, maar zo scherp dat het soms lijkt alsof ze een 6de zintuig heeft. Menke is een echte regeltante en is niet bang om de handen flink uit de mouwen te steken.

Het andere deel van het commissariaat wordt gevormd door Mimoun. Hoewel Mimoun rijmt op citroen, is hij helemaal geen zuurpruim. Mimoun is een spontane kerel met een vlotte babbel, wat  ongetwijfeld nog goed van pas gaat komen.

Door naar het financiële gedeelte van onze commissie, onze penningmeester II: Aïsha. Aïsha is een echte powervrouw die zeker niet op haar mondje gevallen is. Zij weet de pareldeals er altijd voor ons uit te zoeken en dit allemaal met een effectieve ‘recht voor zijn raap’ attitude.

De functie van penningmeester I wordt vervuld door de charmante Melissa. Melissa is een lieve meid met een groot hart, maar laat dat zoete glimlachje je niet misleiden. Ze heeft een zeer helder koppie en een spontane lach, waarmee zij de sponsoren zeker mee gaat inpakken.

Dan door naar de drijvende kracht in deze commissie, onze voorzitter Eline. Eline is een echte vergadertijger, ook al dwalen we wel eens af met interessante anekdotes. Zij zorgt ervoor dat iedereen hun taken op tijd uitvoert en waakt over ons als een echte moederkloek.

En dan is de tijd aangebroken om mezelf, de secretaris, voor te stellen: Samson. Ik ben de vrolijke secretaris die nu al zin heeft in de ongetwijfeld veeltallige correspondenties met jullie!

Wij hopen jullie allemaal met stralende gezichten te zien aankomend jaar en gaan er samen wat schitterends van maken!

Namens de 79ste congrescommissie der K.N.P.S.V.

Samson Bulsink

h.t. secretaris van de 79ste Congrescommissie der K.N.P.S.V.