//Congrescommissie
Congrescommissie 2021-01-29T11:06:49+01:00

Congrescommissie 2020-2021

Yoëlle Rijn
Voorzitter

Betty Chou
Secretaris

Daan de Natris
Penningmeester I

Ijsbrand Eggen
Penningmeester II 

Marissa Remeeus
Commissaris

Eva Ketelaars
Commissaris

Waarde leden der K.N.P.S.V.,

Tijdens het hemelvaartweekend van 2021 zal het grootste en tevens mooiste evenement van de K.N.P.S.V. weer plaatsvinden. Het is een hele eer dat wij voor alle (bio)farmacie studenten uit heel Nederland het 78e congres mogen organiseren met een combinatie van educatieve, culturele, sociale en sportieve activiteiten. Met commissie met leden uit Leiden en Utrecht gaan we ons uiterste best gaan doen om een mooi congres neer te zetten. We willen ons dan ook graag even voorstellen:

Voor een beetje Brabantse gezelligheid ben je aan het goede adres bij Marissa. Als commissaris is dit een groot voordeel en de organisatie van de feesten zal dan ook op haar lijf geschreven zijn. Naast studeren is deze meid een echte fitgirl, maar ook houdt ze erg van dutjes.

Eva zal dit jaar samen met Marissa het commissariaat bekleden. Met haar enthousiasme en scherpe blik is deze lieve meid een goede toevoeging aan de commissie. Ook houdt ze heel erg van bakken en zal ze ons dit jaar vaak verblijden met haar lekkere zelfgemaakte chocolate chip cookies.

IJsbrand is ook een echte sportliefhebber. Hij is 5x per week in de sportschool te vinden en daarnaast ook nog fanatiek voetballer. Naast deze drukke bezigheden heeft hij ook nog tijd gevonden om als penningmeester II aan de slag te gaan en met zijn enthousiasme veel sponsoren binnen te halen.

‘Knuffelbeer’ Daan is de echte sfeermaker van onze commissie. We kijken dan ook niet raar meer op als hij opeens tijdens de vergadering met gekke quotes aankomt. Als penningmeester I mag hij samen met IJsbrand gaan zorgen voor het geld.

Onze kleine uitbundige secretaris Betty krijg je niet snel stil. Met deze goede eigenschap zal het contact met de sprekers en alle deelnemers niet anders dan soepel verlopen. Betty houdt heel erg van eten en kan gelukkig ook heel goed koken.

En als laatste heb ik de eer gekregen om deze gezellige commissie voor te zitten. Met veel motivatie en gezelligheid (en licht autistische trekjes als het aankomt op planning en organiseren) gaan wij ons best doen om het 78e congres tot een groot succes maken.

We kijken er heel erg naar uit om volgend jaar een onvergetelijk congres neer te zetten en hopelijk zien we jullie daar!

Namens de 78e congrescommissie der K.N.P.S.V.

Yoëlle Rijn

h.t. voorzitter 78e Congrescommissie der K.N.P.S.V. ‘Koninklijke Nederlandse Pharmaceutische Studentenvereniging’.