//Congrescommissie
Congrescommissie 2019-10-15T11:46:42+02:00

Congrescommissie 2019-2020

Regina Dijkwel
Voorzitter

Charlotte Mittendorff
Secretaris

Joost Mulder
Penningmeester I

Tijn Jorritsma
Penningmeester II

Martijn Leegwater
Commissaris

Noah Scholten
Commissaris

Waarde leden der K.N.P.S.V.,

In 2020 zullen wij het allermooiste 77e K.N.P.S.V.-congres voor jullie mogen organiseren. Dit is het Hemelvaartweekend waarin verschillende educatieve, culturele, sportieve en feestelijke activiteiten ons te wachten zullen staan voor alle (bio)farmaceutische studenten in Nederland. Voordat dit festijn los mag barsten, zouden wij ons graag aan jullie willen voorstellen. Dit jaar bestaat de Congrescommissie uit Groningse studenten van Pharmaciae Sacrum.

Regina houdt ervan dat alles goed verloopt en doet hier alles aan om dit te bewerkstelligen, een perfecte eigenschap voor een voorzitter dus. Charlotte houdt van gezellig (veel) praten, door- en aanpakken en zeilen. Ze raakt nooit het overzicht kwijt, heeft een strak georganiseerde agenda en dat komt goed van pas in deze Congrescommissie. Joost houdt van bier maar geld heeft toch een hogere prioriteit als penningmeester 1. Tijn wilde graag topvoetballer worden maar heeft toch maar het licht gezien in zijn functie als penningmeester 2. Dit koppel vormt een perfect team en vult elkaar aan. Ons commissariaat bestaat uit Martijn en Noah. Martijn doet in zijn vrije uurtjes aan het besturen van een vrachtwagen en heeft al vele rijbewijzen op zijn naam staan. Dit komt perfect van pas in de Congrescommissie. Noah is onze lieve meid en is altijd in voor gezelligheid.

Wij staan te popelen om een onvergetelijk congres voor jullie te mogen organiseren en kijken nu al reikhalzend uit naar Hemelvaart 2020.

Tot dan!

Namens de 77e congrescommissie der K.N.P.S.V.

Regina Dijkwel

h.t. voorzitter 77e Congrescommissie der K.N.P.S.V. ‘Koninklijke Nederlandse Pharmaceutische Studentenvereniging’