Beroependagcommissie 2022-2024

Inge Flier
Voorzitter

Milou Milet de St. Aubin
Secretaris

Marlon Geraerts
Secretaris

Luc van Rijn
Penningmeester

Sharon Koers
Penningmeester

Tharsiga Selvanayagam
Commissaris

Eline Vermeulen
Commissaris

Alette Kooiker
Commissaris

Waarde leden der K.N.P.S.V.,

Nadat wij – farmacie en (bio-)farmaceutische wetenschappen studenten – jaren hebben gestreden om dat ene felbegeerde papiertje in handen te krijgen, is het van belang dat wij een goede en geïnformeerde keuze maken in de volgende stap, het kiezen van een baan. Om jullie te helpen bij het zoeken naar wat nu echt bij jou past, organiseren wij in het najaar van 2023 de Beroependag der K.N.P.S.V. Wij hopen op deze manier jullie iets meer inzicht te geven in alle opties en wie weet vind jij je droombaan wel, of kom je er in ieder geval een stapje dichterbij!

De Beroependag vindt iedere twee jaar plaats en wordt georganiseerd in Utrecht. De dag is open voor alle studenten farmacie en (bio-)farmaceutische wetenschappen uit Nederland, zowel bachelor als master. De dag zal een algemeen thema hebben – die voor nu nog even geheim is – waar het ochtendprogramma zich op zal richten. In de middag zijn er diverse workshoprondes en zal er een afsluitende netwerkborrel zijn. De Beroependag is dus dé perfecte dag om te kijken naar wat je na je studie zou willen doen, of je nou net begint met rondkijken of al in de eindfase van je studie zit. Voor iedereen is er wat.

De Beroependagcommissie 2022-2024 bestaat uit 8 enthousiaste studenten farmacie en (bio-)farmaceutische wetenschappen uit Amsterdam, Groningen, Leiden en Utrecht.

Onze enthousiaste Milou Milet de St. Aubin en de vrolijke Marlon Geraerts vormen samen het secretariaat. Luc van Rijn en Sharon Koers zijn onze penningmeesters. Samen vormen ze een top team, met Luc zijn ervaring als hardwerkende penningmeester bij L.P.S.V. „Aesculapius” en Sharon haar gedrevenheid. Ons commissariaat bestaat uit de avontuurlijke Tharsiga Selvanayagam, creatieve Eline Vermeulen en gedreven Alette Kooiker. Tot slot ben ik, Inge Flier, voorzitter van deze prachtige commissie. Ik hoop met mijn ervaring in het bestuur der K.N.P.S.V. en deze geweldige mensen een geslaagde dag voor jullie neer te zetten!

Hopelijk zien we jullie in november 2023! De exacte datum volgt zo snel mogelijk!

Liefs,

Inge Flier

h.t. voorzitter der Beroependagcommissie 2022-2024

E-mailadres: beroependag@knpsv.nl