Beroependagcommissie 2020-2022

Janine Nijhuis
Voorzitter

Ellen van der Meer
Secretaris

Hee-ryun Song
Secretaris

Cindy Leenhouts
Penningmeester

Reinder Schut
Penningmeester

Rianne Vriend
Commissaris

Jaap Harteveld
Commissaris

Phuong Pham
Commissaris

Waarde leden der K.N.P.S.V.,

Wij als studenten farmacie en (bio-)farmaceutische wetenschappen studeren hard om onze diploma’s te halen. Als je uiteindelijk dit papiertje in handen hebt is de volgende stap om een baan te vinden. Door alle mogelijkheden die er zijn kan het moeilijk zijn om een baan te vinden die bij jou past. Maar welke mogelijkheden zijn er? Welke baan past bij jou en waar liggen jouw interesses? De beroependag kan je helpen deze vragen te beantwoorden!

De beroependagcommissie organiseert elke twee jaar een beroependag. Tijdens deze dag kunnen studenten farmacie en (bio-)farmaceutische wetenschappen kennis maken met de verschillende beroepsmogelijkheden die de farmaceutische wereld biedt. Gedurende de dag zal dan ook een breed scala aan beroepen aan bod komen, door middel van workshops en plenaire lezingen. De beroependag is dus dé kans voor elke student om zijn/haar horizon te verbreden en zich te verdiepen in de verschillende vakgebieden binnen de (bio-)farmacie.

De huidige beroependagcommissie is een interstedelijke commissie die bestaat uit 8 geweldige studenten farmacie en (bio-)farmaceutische wetenschappen uit Amsterdam, Groningen, Leiden en Utrecht.

Het secretariaat wordt gevormd door onze vrolijke en hardwerkende Ellen van der Meer en de rustige en nieuwsgierige Hee-ryun (aka Ryan) Song. Cindy Leenhouts en Reinder Schut zijn onze penningmeesters. Met Cindy haar ervaring als penningmeester bij de VCSVU en Reinder zijn geniale ideeën over de sponsoraanpak zijn ze een goed team. Ons commissariaat bestaat uit de creatieve en sportieve Rianne Vriend, eveneens sportieve en sfeermaker Jaap Harteveld en perfectionistische en modebewuste Phuong Pham. Tot slot mag ik mezelf, Janine Nijhuis, voorstellen als voorzitter. Met mijn ervaring als K.N.P.S.V. bestuur en deze geweldige mengeling van mede-commissieleden gaan we voor jullie iets geweldigs neerzetten!

De beroependag zal plaatsvinden in november 2021. We hopen jullie dan allemaal te zien op de beroependag!

Liefs,

Janine Nijhuis

h.t. voorzitter der Beroependagcommissie 2020-2021

E-mailadres: beroependag@knpsv.nl
Website: https://beroependag.knpsv.nl/