Internationale Commissie 2021-2022

Waarde leden der K.N.P.S.V.,

Jaarlijks draagt de interstedelijke Internationale Commissie der K.N.P.S.V. de verantwoordelijkheid voor het organiseren van diverse lunchlezingen en natuurlijk de jaarlijkse uitwisseling.
Dit jaar zullen deze activiteiten wegens de Covid-19 pandemie in andere vorm plaatsvinden. Maar dat neemt niet weg dat wij alles op alles zullen zetten om onvergetelijke activiteiten voor jullie te organiseren.

Bij dezen geef ik graag de gelegenheid aan de commissieleden om zichzelf aan u voor te stellen.
Te beginnen met mijzelf.

Pim
Ik studeer CPS in Utrecht en hou me bezig met theater en films. Verder ben ik iets te vaak in het buitenland te vinden, maar daar is natuurlijk niks mis mee als lid van de IC. Mijn favoriete reisbestemming is Zuid-Afrika, maar ik kijk er ook heel erg naar uit om Australië te ontdekken!

Matthew
Hi, ik ben Matthew en ik studeer DDS aan de VU! Dit jaar zal ik binnen de IC de rol van secretaris vervullen. Ik vind het altijd leuk om op vakantie te gaan en nieuwe landen te ontdekken. Ik hoop dit jaar samen een onvergetelijke TWIN te organiseren namens de KNPSV!

Evine
Hey! Ik ben Evine, en ik zal dit jaar de rol van penningmeester op me nemen. Ik volg de pre-master farmacie in Leiden. Ik hou erg van backpacken, en mijn favoriete vakantieland tot nu toe is India. En ik heb superveel zin om samen een fantastische TWIN te gaan organiseren!

Puck
Hi ik ben Puck en zit nu in mijn tweede jaar farmacie in de mooiste studenten stad van Nederland, namelijk Groningen. Genieten van een lekkere zonnige vakantie naar Griekenland kan ik altijd. Verder hoop ik samen met mijn commisie genoten een mooie TWIN te organiseren!

Jason
Hey! Ik ben Jason en ik zit als commissaris algemene zaken ook in de internationale commissie. Ik hoop als IC een hele leuke TWIN neer te zetten en de Nederlandse studenten enthousiast te maken om ook op internationaal gebied actief te worden.


Voor vragen of opmerkingen kan je mailen naar: icknpsv@gmail.com 


Namens de Internationale Commissie (2021-2022) der K.N.P.S.V.,

Pim van den Dool

H.t. Voorzitter

Pim van de Dool
Voorzitter

Matthew Maletic
Secretaris

Evine Appelman
Penningmeester

Puck Daniels
Commissaris

Inez Culiç
Commissaris

Jason Lin
Commissaris