SEP-werkgroep

De Student Exchange Programme Werkgroep (SEP-werkgroep) organiseert in de zomer van 2020 een weekend met sociale activiteiten voor alle buitenlandse studenten die naar Nederland zijn gekomen om een SEP-stage te doen. Daarnaast staat de werkgroep klaar om SEP-studenten te helpen met praktische vragen rondom hun verblijf in Nederland. Ook organiseert de SEP-werkgroep in 2021 een Visiting Programme in Nederland. Dit is een 2-weeks programma waar studenten over de hele wereld aan mee kunnen doen. Hierbij ga je met de studenten langs verschillende bedrijven, ziekenhuizen, instanties en universiteiten, en daarnaast is er natuurlijk ook een sociaal programma.

Dit alles heeft tot doel om SEP naar een hoger niveau te brengen voor studenten in binnen- en buitenland. Met de komst van het Visiting Programme hopen we meer buitenlandse studenten in Nederland te kunnen plaatsen voor een SEP stage. Dit betekent dat er dan ook meer Nederlandse studenten de kans kunnen krijgen om een SEP stage in het buitenland te doen.

De werkgroep bestaat uit leden uit Groningen, Leiden en Utrecht en is een doorlopende werkgroep. Dat betekent dat de leden van de werkgroep na één jaar zelf kunnen bepalen wanneer ze met de werkgroep willen stoppen. We zijn doorlopend op zoek naar leden die geïnteresseerd zijn om bij deze werkgroep aan te sluiten. Ben je geïnteresseerd? Vul dan het interesse formulier in! 

Namens de hele SEP-werkgroep,

 

Bram Wagner

h.t. commissaris buitenland der K.N.P.S.V. / IPSF CP & SEO

De SEP werkgroep bestaat uit:

Patrycja Lenartowicz

Voorzitter

Clara Mayunga

Secretaris

Bjorn Brouwer

Commissaris

Marjolein van Daalen

Commissaris

Henrik Huizinga

commissaris buitenland / IPSF CP & SEO