Stages

Bij de K.N.P.S.V kan je een grote variatie aan stages lopen. Zowel in het binnen- als buitenland. In het binnenland bieden we de snuffelstages aan. Dit zijn stages van één dag in een farmaceutische tak naar keuze (openbare apotheek, poliklinische apotheek, ziekenhuis apotheek en de farmaceutische industrie). Klik hier voor meer informatie.

In het buitenland bieden we stages aan door het SEP.

Het SEP

Het Student Exchange Programme (SEP) is een mobility programma van IPSF waarbij farmacie studenten de mogelijkheid wordt geboden om een kijkje te nemen in de farmacie over de grens. Het programma kan in verschillende sectoren van de farmacie plaatsvinden, zoals in een openbare apotheek of ziekenhuisapotheek, in de industrie of het onderzoek.

Het SEP vindt meestal plaats in de zomermaanden gedurende een maand. Tijdens het SEP maak je kennis met de farmacie in één van de bijna 50 deelnemende landen. Vaak worden er ook sociale en culturele activiteiten georganiseerd door en voor de studenten, zodat er een kans is om mede (bio-)farmaciestudenten te leren kennen en om de stad te ontdekken. Klik hier voor meer informatie over het SEP.