Vrienden van de K.N.P.S.V.

Sinds 2015 heeft de K.N.P.S.V. een nieuw initiatief, namelijk de “Vrienden van de K.N.P.S.V.” Dit zijn afgestudeerde oud-K.N.P.S.V.-leden, die graag in contact willen blijven met de vereniging. Ook voor de K.N.P.S.V. is het contact met oud-leden erg waardevol. Zo kunnen de “Vrienden van de K.N.P.S.V.” advies geven om de vereniging te blijven verbeteren. Als Vriend van de K.N.P.S.V. krijgt u:

  • Korting (25%) op de deelnemersbijdrage voor het symposium tijdens het jaarlijks Wetenschappelijk Congres. Dit symposium is tevens geaccrediteerd voor zowel apothekers als ziekenhuisapothekers.
  • Tweejaarlijks de ‘’Vrienden-nieuwsbrief’’ via de mail, met informatie over de afgelopen activiteiten, de ontwikkelingen en de toekomstplannen.
  • Alle vier de edities van het verenigingsblad, de Folia Pharmaceutica, ontvangen via de mail. Er is ook een mogelijkheid tot ontvangen van de papieren versie van de Folia Pharmaceutica.
  • U ontvangt jaarlijks onze constitutie- en kerstkaart.

De bijdrage voor Vrienden van de K.N.P.S.V. bedraagt €7,- per jaar exclusief papieren Folia. Voor de papieren Folia vragen we een extra bijdrage van €3,- per jaar. Vrienden tekenen een doorlopende machtiging voor een jaarlijkse bijdrage van (minimaal) €7,- tot wederopzegging.

Het is uiteraard ook mogelijk om, naast de jaarlijkse €7,-, een extra bedrag per jaar te doneren aan de K.N.P.S.V. als donateur. Het is mogelijk om dit bedrag jaarlijks af te laten schrijven of om jaarlijks de donateursbrief te ontvangen.

Hier kunt u het SEPA-formulier invullen. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd mailen via bestuur@knpsv.nl.