Internationale evenementen-werkgroep

Imke Bruns
Voorzitter

Inge Flier
Secretaris

Anne Smit
Commisssaris

Ayla Pieterson
Commissaris

Charlotte Mittendorff
Commissaris

Oskar Rachwal
Commissaris

Adam Ayoubi
Commissaris

Waarde leden der K.N.P.S.V.,

Jaarlijks worden er door de European Pharmaceutical Students’ Association (EPSA) en de International Pharmaceutical Students’ Federation (IPSF) internationale Pharmaceutische congressen georganiseerd. Naast het feit dat deze congressen studenten een geweldige mogelijkheid geven om hun (internationale) netwerk uit te breiden, zijn deze congressen leerzaam, goed voor het uitbreiden van eenieders professionele netwerk, en hartstikke gezellig Ze bestaan uit onder andere een symposium, workshops, trainingen, thema-avonden, en een afsluitende gala avond.

De internationale evenementen werkgroep kijkt naar de mogelijkheden om een dergelijk congres in Nederland te organiseren. Er wordt bijvoorbeeld gekeken naar mogelijke locaties en sponsoren. Uiteindelijk zullen wij een plan presenteren op de AV der K.N.P.S.V. en een positief of negatief advies voor het organiseren van een internationaal congres geven.

De werkgroep bestaat uit zeven enthousiaste studenten farmacie en (bio-)farmaceutische wetenschappen uit Groningen, Leiden, Utrecht en Amsterdam. Onze voorzitter Imke Bruns is een sociaal, gedreven warhoofd. Charlotte Mittendorf en Ayla Pieterson zijn respectievelijk als penningmeester en chef acquisitie verantwoordelijk voor alles wat betreft geldzaken. Charlotte is een sportieve, empathische, spontane meid en Ayla zouden we omschrijven als enthousiast, gedreven en sociaal. Ondertussen speuren Anne Smit, een enthousiast, ambitieuze, sociale meid, en Adam Ayoubi, loyaal, grappig, en enthousiast, het land af naar mogelijke locaties. Onze nieuwsgierige, vrolijke en attente Oskar Rachwel is chef aanbevelingscommissie van de werkgroep en als laatste ben ik, Inge Flier, omschreven als enthousiast, betrouwbaar, en loyaal, secretaris van de werkgroep.

Wij gaan hard aan de slag en hopen uiteindelijk een positief advies te kunnen geven!

Liefs,

Inge Flier

h.t. secretaris internationale evenementen-werkgroep

Emailadres: internationaleventworkinggroup@gmail.com