Foto’s van de K.N.P.S.V.

Krijg een impressie van de activiteiten der K.N.P.S.V. aan de hand van een aantal foto’s.
Ben je lid van Pharmaciae Sacrum, ,,Aesculapius”,  Unitas Pharmaceuticorum of VCSVU? Klik dan hier om in te loggen om alle foto’s te zien.
Weet je niet wat het wachtwoord is? Stuur dan een mail naar algemenezaken@knpsv.nl.
Klik voor de foto’s van het Oud-bestuursledendiner hier.


 

K.N.P.S.V.-Congres ‘Confuse’ 2024

Foto’s van het 81ste K.N.P.S.V.-congres ‘Confuse’ gehouden tijdens het hemelvaart weekend. Hierbij is het 122ste bestuur gewisseld met het 121ste bestuur.

« van 3 »

K.N.P.S.V. Sport activiteit 2024

Op zaterdag 6 april, was het tijd voor de K.N.P.S.V. sport activiteit. Dit jaar gingen we paintballen in Almere. Helaas, was het lintjes iets te oppermachtig in hun spel.

« van 2 »

K.N.P.S.V. Sanofi Bachelor activiteit 2024

Met de bachelor activiteit waren te gasten op het kantoor van het farmaceutisch bedrijf Sanofi. De dag bestond uit een paar lezingen en panel discussies over zeldzame ziektes. Daarna mochten de deelnemers zelf discussiëren over houd het Nederlandse beleid over zeldzame ziektes.

« van 2 »

K.N.P.S.V. NK-consultvoering 2024

Deze jaarlijkse wedstrijd, vond dit jaar in Groningen plaats. Na verschillende rondes consult voeren, waarin de deelnemers ieder werden beoordeeld op hoe goed ze hun consult gaven. Na uiteindelijk bleef alleen de winnaar over en die won een ticket naar het IPSF world Congress in Zuid-Korea.

« van 2 »

K.N.P.S.V. Educatieve activiteit 2024

Tijdens de Educatieve Activiteit van onze eigen activiteiten commissie mochten we kijkje nemen in het CHDR in Leiden, hier hebben we ook een super interessante lezing gekregen over geneesmiddelen bij dieren en hoe ze zich verhouden tot de mens. Na de lezing gingen we door naar het Naturalis museum om ns verder onder te dompelen in het dierenrijk.

« van 2 »

K.N.P.S.V. januari AV 2024

In de Algemene Vergadering van Januari werden er verschillende aspecten van de K.N.P.S.V. besproken.

« van 2 »

K.N.P.S.V. beroependag 2023

Op zaterdag 25 november vond onze mooie beroependag plaats. Op deze prachtige dag kregen onze leden de kans om alle verschillende hoeken en gaten van onze sector, de farmaceutische sector, te verkennen. Er werden talloze workshops gegeven over uiteenlopende carrière mogelijkheden zo was er de welbefaamde ziekenhuisapotheker maar ook de quality person van de industrie, en ook de instelling apotheek was aanwezig. Naast alle deze leerzame workshops. Was er ook een banenmarkt waar meerdere bedrijven zich lieten zien aan onze leden. Al met al was het een leerzame en zeer succesvolle dag.

« van 2 »

TWIN weekend Tübingen 2023

De vrijdag ging helaas niet zo als gepland, want we reisden  namelijk met het Duitse OV  en hadden vele uren vertraging. Maar gelukkig heeft dit  de pret niet bedorven.. We werden warm onthaald in het winterwonderland van Tübingen. Na een gezellig samenzijn met heerlijke warme drankjes en Duitse snacks in ons buikje sloten we de lange dag af. We moesten op zaterdag alweer vroeg op, want er wachtte immers een vol programma op ons. Het ontbijt was traditioneel zuid Duits met Pretzels en worsten. We brachten eerste een bezoek aan de botanische tuinen van de universiteit om daarna de stad zelf te verkennen en kennis te maken met het Biochemie kasteel. In dit kasteel is het eerste DNA geïsoleerd. Om de dag af te sluiten hebben gezellig tezamen heerlijk Duits gegeten en tot slot nog met onze Duitse medestudenten van het Duitse studentenleven geproefd.

« van 2 »

TWIN Weekend 1 Groningen 2023

In het eerste weekend mochten wij onze Duitse gasten ontvangen in het mooie Groningen. Op de vrijdagavond maakten wij kennis en genoten onderwijl van  de befaamde friettafel om de dag heel gezellig af te sluiten met leuke studenten spelletjes. Op zaterdag was een interessante treasure hunt georganiseerd door heel Groningen, met typisch Nederlandse opdrachten. Daarna hebben we onder het  genot van de pizza’s en pasta’s van Napoli geanimeerde gesprekken gevoerd en elkaar beter leren kennen. Om het restende deel van de zaterdag als een echte Groningse student te benutten, tot aan de vroege zondag.

« van 2 »

K.N.P.S.V. weekend 2023

In het weekend van 14 en 15 oktober heeft het K.N.P.S.V. weekend plaatsgevonden. De Najaars Algemene Vergadering heeft plaatsgevonden. Hierna hebben we met zijn allen gegeten en heeft het feest in het thema Black and white plaatsgevonden. Op de zondag was de Functionarissen activiteit waarbij er trampoline is gesprongen.

« van 2 »

Farmacie hockey toernooi 2023

Op zaterdag 10 juni, vond het jaarlijkse farmacie hockey toernooi weer plaats. Er werd door veel teams gestreden voor de winst. Uiteindelijk kwamen ’the lumberjacks’ als beste uit de verf en mogen zich nu voor het aankomend jaar zichzelf benoemen tot beste hockeyers van alle farmaceuten. Naast dit geweldige toernooi, was ook nog een voortreffelijke BBQ en daar aansluitend feest. Iedereen heeft van een prachtige dag kunnen genieten.

« van 2 »

Functionarissen borrel 2023

Op vrijdag 9 juni, heeft de jaarlijkse functionarissen borrel weer plaats gevonden. De borrel wordt door het bestuur georganiseerd om de actieve leden die afgelopen jaar een bijdragen hebben geleverd aan de vereniging. Deze editie vond plaats in café De Toeter in Groningen. De leden hebben van wat gratis hapjes en drankjes kunnen genieten.

« van 2 »

80ste Lustrum Congres der K.N.P.S.V. ‘Lucifer’

Donderdag 18 mei t/m zondag 21 mei heeft het 80ste Congres plaatsgevonden in Stadskanaal te Groningen. Er waren zo’n honderd leden aanwezig. Iedereen heeft kunnen genieten van een weekend vol met een mooi symposium, feest, workshops, sporten en een spetterend gala. Ook heeft de jaarvergadering en bestuurswissel plaatsgevonden. Het symposium ging over duivelse dilemma’s binnen de farmacie. Zo ging het onder andere over het gebruiken van LSD voor psychiatrische patiënten. Het sporten was ook een groot succes met een stormbaan, bubbelvoetbal en touwtrekken.

« van 14 »

EPSA Annual Congress 2023 Slovenië

Maandag 17 april t/m zaterdag 22 april heeft het EPSA Autumn Congress 2023 plaatsgevonden in Slovenië. Met 16 K.N.P.S.V. leden hebben we mogen genieten van een week vol educatieve, sociale en culture activiteiten. Zo mochten we de Sloveense hertjes voeren! Ook de international night en gala night waren een groot succes. Tijdens de GA hebben we de eind rapporten goedgekeurd en vonden de elections voor het nieuwe team plaats! Er waren ook veel Nederlandse EPSA Team Alumni aanwezig!

« van 8 »

Sport activiteit: Klimmen in het Amsterdamse Bos

Zaterdag 1 april, heeft de sportcommissie “SPierpijn” een dagje klimmen in het Amsterdamse Bos georganiseerd. Het weer zat niet mee, maar toch heeft iedereen geklommen als aapjes! De borrel na afloop was welverdiend! 

« van 13 »

Bachelor Activiteit: Een dag in Delft in het thema AMR

Zaterdag 18 maart heeft de Bachelor Activiteit plaatsgevonden: een dagje Delft in het thema van Anti-Microbial Resistance! In drie groepen hebben we genoten van een bezoek aan Medisch Farmaceutisch Museum de Griffioen, een workshop van EPSA trainer Kaatje Knol over “Speaking Science” en een mooie stadswandeling met leuke opdrachten.  De enorm geslaagde dag was georganiseerd door de commissie van farmaceutische beleid als afsluiting van de themaweek over AMR!

« van 18 »

NIA Dag van de Farmaceutische Industrie

Zaterdag 11 maart heeft de Dag van de Farmaceutische Industrie in samenwerking met de NIA weer plaats gevonden, georganiseerd door de Activiteiten commissie! Dit jaar was het thema: “Quality Culture”. We begonnen de dag met een plenaire lezing over het thema.  Tijdens verschillende workshop rondes konden de deelnemers kennis maken met diverse beroepen in de farmaceutische industrie bij meerdere bedrijven. Er was ook tijd om te netwerken tijdens de lunch en de borrel.  Het was een enorm geslaagde, leerzame en gezellige dag. De NIA Dag van de Farmaceutische Industrie wordt om het jaar georganiseerd.

« van 11 »

K.N.P.S.V.  Januari AV 2023 + Diner @Kartoffel + Ph. V. D. Hygeia Karaoke feest

Zaterdag 28 januari 2023 heeft de januari Algemene Vergadering der K.N.P.S.V in het Kargadoor te Utrecht. Klik hier voor het secretarieel verslag. Er zijn drie voorstellen gedaan en deze zijn aangenomen. De bestuurlijke beleidsnota is geëvalueerd en het halfjaarlijkse financieel verslag is gepresenteerd en goedgekeurd. Ook heeft het bestuur de K.N.P.S.V.-Lustrumgadget onthuld: de lustrumpin. Het commissariaat heeft ook updates gegeven over IPSF en EPSA. Tot slot hebben er drie onthullingen plaatsgevonden. De Lustrumcongrescommissie “Lucifer” heeft het programma voor het 80e Congres der K.N.P.S.V. onthuld. Verder heeft de Beroependagcommissie haar thema onthuld: “NextGen”. De Sportcommissie “Spierpijn” heeft ook de Sportactiviteit onthuld: klimmen in het Amsterdamse Bos. Na de AV zijn we uiteten geweest bij Restaurant Kartoffel in Utrecht. In de avond hebben we mooi gezongen tijdens de Hygeia karaoke avond bij Café Rex.

« van 9 »

Nationaal Kampioenschap Consultvoering 2022

Zaterdag 10 december heeft het Nationaal Kampioenschap (NK) consultvoering plaatsgevonden bij SmartMed in Zeist. Dit is een evenement waarin Nederlandse masterstudenten farmacie een competitie baliegesprekken voeren.  Tijdens de voorrondes, halve finale, en finale hebben de studenten gestreden voor de prijs, aangeboden door de KNMP. Uiteindelijk is Esbar Hassan uitgeroepen tot de winnares! Als winnares van het NK-consultvoering zal zij, tijdens het IPSF World Congress 2023 op Bali, Nederland representeren tijdens het Patient Counseling Event. Verder heeft Smartmed een interessante en leerzame workshop verzorgd en het K.N.P.S.V. bestuur heeft een leuke en informatieve quiz gegeven. 

« van 10 »

TWIN 2022 K.N.P.S.V. + SFD in Kaunas en Vilnius

Vrijdag 11 november tot en met zondag 13 november zijn wij met 19 K.N.P.S.V. leden naar Litouwen gereisd om daar te genieten van het tweede weekend van de TWIN uitwisseling met de Litouwse farmaceutische studentenvereniging SFD! We hebben mogen genieten van een stadswandeling in Kaunas én Vilnius, een bezoek aan een fort en medicijnen museum, van lokale gerechten, een symposium en nog veel meer!

« van 18 »

EPSA Autumn Assembly 2022  Athene

Dinsdag 1 november tot en met zondag 6 november heeft het EPSA Autumn Assembly 2022 plaatsgevonden in Athene. Met 22 K.N.P.S.V. leden zijn we naar Griekenland gereisd en hebben we genoten van een week vol met educatieve, sociale en culture activiteiten. Onder andere de General Assembly, international night en het gala konden natuurlijk niet ontbreken.

« van 9 »

TWIN 2022 K.N.P.S.V. + SFD in Utrecht

Vrijdag 21 oktober t/m zondag 23 oktober heeft het eerste uitwisselingsweekend plaatsgevonden van de TWIN van de K.N.P.S.V. en SFD, de nationale studenten vereniging uit Litouwen! De internationale commissie heeft een heel mooi weekend georganiseerd in Utrecht met onder andere een friettafel, een mini symposium in de botanische tuinen en een bezoek aan de Dom toren. 

« van 14 »

K.N.P.S.V. Weekend 2022 – Najaars AV + K.N.P.S.V. feest + Glowgolf Functionarissen Activiteit

Zaterdag 15 oktober 2022 heeft de Najaars AV plaatsgevonden. Na de AV was het K.N.P.S.V. feest. Dit feest was georganiseerd door de Activiteiten Commissie en had het thema “Magic”. De volgende dag, op zondag 16 oktober zijn de functionarissen van de K.N.P.S.V. gaan glowgolfen voor de functionarissen activiteit.

« van 16 »

Farmacie Hockey Toernooi 2022

Op zaterdag 11 juni heeft het farmacie hockey toernooi plaatsgevonden. Dit jaar voor het eerst georganiseerd door de Sport Commissie van de K.N.P.S.V. Het was een bloedhete, maar ook stralende dag. Er is goed gesport, en veel plezier gemaakt. Na afloop van het toernooi vond er een gezellig bbq plaats!

« van 7 »

Functionarissen Borrel 2022

Op 10 juni heeft de functionarissen borrel plaatsgevonden om alle functionarissen van de K.N.P.S.V. te bedanken voor hun inzet voor de vereniging. Bij restaurant Ruig in Utrecht is geproost op het mooie bestuursjaar dat is geweest, en het schitterende jaar dat komen zal.

« van 4 »

79ste Congres der K.N.P.S.V. “Contact”

Tijdens het Hemelvaartsweekend van 26 tot en met 29 mei 2022 heeft het 79ste Congres der K.N.P.S.V. “Contact” plaatsgevonden bij Zeilschool de Kikkert te Lemmer. De 90 deelnemers hebben genoten van een schitterende wissel AV, waar het 119e bestuur plaats maakte voor het 120e bestuur. Ook waren er twee symposium ochtenden met het thema “Vruchtbaarheid”, onder leiding van dagvoorzitter Dr. Bart Gadella. De bestuursreceptie heeft ook plaatsgevonden, tijdens welke iedereen het vers geïnstalleerde bestuur kon feliciteren. Het was een prachtig weekend!

« van 18 »

Functionarissen borrel 2023

Op vrijdag 9 juni, heeft de jaarlijkse functionarissen borrel weer plaats gevonden. De borrel wordt door het bestuur georganiseerd om de actieve leden die afgelopen jaar een bijdragen hebben geleverd aan de vereniging. Deze editie vond plaats in café De Toeter in Groningen. De leden hebben van wat gratis hapjes en drankjes kunnen genieten.

« van 2 »

80ste Lustrum Congres der K.N.P.S.V. ‘Lucifer’

Donderdag 18 mei t/m zondag 21 mei heeft het 80ste Congres plaatsgevonden in Stadskanaal te Groningen. Er waren zo’n honderd leden aanwezig. Iedereen heeft kunnen genieten van een weekend vol met een mooi symposium, feest, workshops, sporten en een spetterend gala. Ook heeft de jaarvergadering en bestuurswissel plaatsgevonden. Het symposium ging over duivelse dilemma’s binnen de farmacie. Zo ging het onder andere over het gebruiken van LSD voor psychiatrische patiënten. Het sporten was ook een groot succes met een stormbaan, bubbelvoetbal en touwtrekken.

« van 14 »

EPSA Annual Congress 2023 Slovenië

Maandag 17 april t/m zaterdag 22 april heeft het EPSA Autumn Congress 2023 plaatsgevonden in Slovenië. Met 16 K.N.P.S.V. leden hebben we mogen genieten van een week vol educatieve, sociale en culture activiteiten. Zo mochten we de Sloveense hertjes voeren! Ook de international night en gala night waren een groot succes. Tijdens de GA hebben we de eind rapporten goedgekeurd en vonden de elections voor het nieuwe team plaats! Er waren ook veel Nederlandse EPSA Team Alumni aanwezig!

« van 8 »

Sport activiteit: Klimmen in het Amsterdamse Bos

Zaterdag 1 april, heeft de sportcommissie “SPierpijn” een dagje klimmen in het Amsterdamse Bos georganiseerd. Het weer zat niet mee, maar toch heeft iedereen geklommen als aapjes! De borrel na afloop was welverdiend! 

« van 13 »

Bachelor Activiteit: Een dag in Delft in het thema AMR

Zaterdag 18 maart heeft de Bachelor Activiteit plaatsgevonden: een dagje Delft in het thema van Anti-Microbial Resistance! In drie groepen hebben we genoten van een bezoek aan Medisch Farmaceutisch Museum de Griffioen, een workshop van EPSA trainer Kaatje Knol over “Speaking Science” en een mooie stadswandeling met leuke opdrachten.  De enorm geslaagde dag was georganiseerd door de commissie van farmaceutische beleid als afsluiting van de themaweek over AMR!

« van 18 »

NIA Dag van de Farmaceutische Industrie

Zaterdag 11 maart heeft de Dag van de Farmaceutische Industrie in samenwerking met de NIA weer plaats gevonden, georganiseerd door de Activiteiten commissie! Dit jaar was het thema: “Quality Culture”. We begonnen de dag met een plenaire lezing over het thema.  Tijdens verschillende workshop rondes konden de deelnemers kennis maken met diverse beroepen in de farmaceutische industrie bij meerdere bedrijven. Er was ook tijd om te netwerken tijdens de lunch en de borrel.  Het was een enorm geslaagde, leerzame en gezellige dag. De NIA Dag van de Farmaceutische Industrie wordt om het jaar georganiseerd.

« van 11 »

K.N.P.S.V.  Januari AV 2023 + Diner @Kartoffel + Ph. V. D. Hygeia Karaoke feest

Zaterdag 28 januari 2023 heeft de januari Algemene Vergadering der K.N.P.S.V in het Kargadoor te Utrecht. Klik hier voor het secretarieel verslag. Er zijn drie voorstellen gedaan en deze zijn aangenomen. De bestuurlijke beleidsnota is geëvalueerd en het halfjaarlijkse financieel verslag is gepresenteerd en goedgekeurd. Ook heeft het bestuur de K.N.P.S.V.-Lustrumgadget onthuld: de lustrumpin. Het commissariaat heeft ook updates gegeven over IPSF en EPSA. Tot slot hebben er drie onthullingen plaatsgevonden. De Lustrumcongrescommissie “Lucifer” heeft het programma voor het 80e Congres der K.N.P.S.V. onthuld. Verder heeft de Beroependagcommissie haar thema onthuld: “NextGen”. De Sportcommissie “Spierpijn” heeft ook de Sportactiviteit onthuld: klimmen in het Amsterdamse Bos. Na de AV zijn we uiteten geweest bij Restaurant Kartoffel in Utrecht. In de avond hebben we mooi gezongen tijdens de Hygeia karaoke avond bij Café Rex.

« van 9 »

Nationaal Kampioenschap Consultvoering 2022

Zaterdag 10 december heeft het Nationaal Kampioenschap (NK) consultvoering plaatsgevonden bij SmartMed in Zeist. Dit is een evenement waarin Nederlandse masterstudenten farmacie een competitie baliegesprekken voeren.  Tijdens de voorrondes, halve finale, en finale hebben de studenten gestreden voor de prijs, aangeboden door de KNMP. Uiteindelijk is Esbar Hassan uitgeroepen tot de winnares! Als winnares van het NK-consultvoering zal zij, tijdens het IPSF World Congress 2023 op Bali, Nederland representeren tijdens het Patient Counseling Event. Verder heeft Smartmed een interessante en leerzame workshop verzorgd en het K.N.P.S.V. bestuur heeft een leuke en informatieve quiz gegeven. 

« van 10 »

TWIN 2022 K.N.P.S.V. + SFD in Kaunas en Vilnius

Vrijdag 11 november tot en met zondag 13 november zijn wij met 19 K.N.P.S.V. leden naar Litouwen gereisd om daar te genieten van het tweede weekend van de TWIN uitwisseling met de Litouwse farmaceutische studentenvereniging SFD! We hebben mogen genieten van een stadswandeling in Kaunas én Vilnius, een bezoek aan een fort en medicijnen museum, van lokale gerechten, een symposium en nog veel meer!

« van 18 »

EPSA Autumn Assembly 2022  Athene

Dinsdag 1 november tot en met zondag 6 november heeft het EPSA Autumn Assembly 2022 plaatsgevonden in Athene. Met 22 K.N.P.S.V. leden zijn we naar Griekenland gereisd en hebben we genoten van een week vol met educatieve, sociale en culture activiteiten. Onder andere de General Assembly, international night en het gala konden natuurlijk niet ontbreken.

« van 9 »

TWIN 2022 K.N.P.S.V. + SFD in Utrecht

Vrijdag 21 oktober t/m zondag 23 oktober heeft het eerste uitwisselingsweekend plaatsgevonden van de TWIN van de K.N.P.S.V. en SFD, de nationale studenten vereniging uit Litouwen! De internationale commissie heeft een heel mooi weekend georganiseerd in Utrecht met onder andere een friettafel, een mini symposium in de botanische tuinen en een bezoek aan de Dom toren. 

« van 14 »

K.N.P.S.V. Weekend 2022 – Najaars AV + K.N.P.S.V. feest + Glowgolf Functionarissen Activiteit

Zaterdag 15 oktober 2022 heeft de Najaars AV plaatsgevonden. Na de AV was het K.N.P.S.V. feest. Dit feest was georganiseerd door de Activiteiten Commissie en had het thema “Magic”. De volgende dag, op zondag 16 oktober zijn de functionarissen van de K.N.P.S.V. gaan glowgolfen voor de functionarissen activiteit.

« van 16 »

Farmacie Hockey Toernooi 2022

Op zaterdag 11 juni heeft het farmacie hockey toernooi plaatsgevonden. Dit jaar voor het eerst georganiseerd door de Sport Commissie van de K.N.P.S.V. Het was een bloedhete, maar ook stralende dag. Er is goed gesport, en veel plezier gemaakt. Na afloop van het toernooi vond er een gezellig bbq plaats!

« van 7 »

Functionarissen Borrel 2022

Op 10 juni heeft de functionarissen borrel plaatsgevonden om alle functionarissen van de K.N.P.S.V. te bedanken voor hun inzet voor de vereniging. Bij restaurant Ruig in Utrecht is geproost op het mooie bestuursjaar dat is geweest, en het schitterende jaar dat komen zal.

« van 4 »

79ste Congres der K.N.P.S.V. “Contact”

Tijdens het Hemelvaartsweekend van 26 tot en met 29 mei 2022 heeft het 79ste Congres der K.N.P.S.V. “Contact” plaatsgevonden bij Zeilschool de Kikkert te Lemmer. De 90 deelnemers hebben genoten van een schitterende wissel AV, waar het 119e bestuur plaats maakte voor het 120e bestuur. Ook waren er twee symposium ochtenden met het thema “Vruchtbaarheid”, onder leiding van dagvoorzitter Dr. Bart Gadella. De bestuursreceptie heeft ook plaatsgevonden, tijdens welke iedereen het vers geïnstalleerde bestuur kon feliciteren. Het was een prachtig weekend!