Krijg een impressie van de activiteiten der K.N.P.S.V. aan de hand van een aantal foto’s.
Ben je lid van Pharmaciae Sacrum, ,,Aesculapius”,  Unitas Pharmaceuticorum of VCSVU? Klik dan hier om in te loggen om alle foto’s te zien.
Weet je niet wat het wachtwoord is? Stuur dan een mail naar algemenezaken@knpsv.nl.
Klik voor de foto’s van het Oud-bestuursledendiner hier.


NIA Dag van de Farmaceutische Industrie

Zaterdag 11 maart heeft de Dag van de Farmaceutische Industrie in samenwerking met de NIA weer plaats gevonden, georganiseerd door de Activiteiten commissie! Dit jaar was het thema: “Quality Culture”. We begonnen de dag met een plenaire lezing over het thema.  Tijdens verschillende workshop rondes konden de deelnemers kennis maken met diverse beroepen in de farmaceutische industrie bij meerdere bedrijven. Er was ook tijd om te netwerken tijdens de lunch en de borrel.  Het was een enorm geslaagde, leerzame en gezellige dag. De NIA Dag van de Farmaceutische Industrie wordt om het jaar georganiseerd.

« van 11 »

K.N.P.S.V.  Januari AV 2023 + Diner @Kartoffel + Ph. V. D. Hygeia Karaoke feest

Zaterdag 28 januari 2023 heeft de januari Algemene Vergadering der K.N.P.S.V in het Kargadoor te Utrecht. Klik hier voor het secretarieel verslag. Er zijn drie voorstellen gedaan en deze zijn aangenomen. De bestuurlijke beleidsnota is geëvalueerd en het halfjaarlijkse financieel verslag is gepresenteerd en goedgekeurd. Ook heeft het bestuur de K.N.P.S.V.-Lustrumgadget onthuld: de lustrumpin. Het commissariaat heeft ook updates gegeven over IPSF en EPSA. Tot slot hebben er drie onthullingen plaatsgevonden. De Lustrumcongrescommissie “Lucifer” heeft het programma voor het 80e Congres der K.N.P.S.V. onthuld. Verder heeft de Beroependagcommissie haar thema onthuld: “NextGen”. De Sportcommissie “Spierpijn” heeft ook de Sportactiviteit onthuld: klimmen in het Amsterdamse Bos. Na de AV zijn we uiteten geweest bij Restaurant Kartoffel in Utrecht. In de avond hebben we mooi gezongen tijdens de Hygeia karaoke avond bij Café Rex.

« van 9 »

Nationaal Kampioenschap Consultvoering 2022

Zaterdag 10 december heeft het Nationaal Kampioenschap (NK) consultvoering plaatsgevonden bij SmartMed in Zeist. Dit is een evenement waarin Nederlandse masterstudenten farmacie een competitie baliegesprekken voeren.  Tijdens de voorrondes, halve finale, en finale hebben de studenten gestreden voor de prijs, aangeboden door de KNMP. Uiteindelijk is Esbar Hassan uitgeroepen tot de winnares! Als winnares van het NK-consultvoering zal zij, tijdens het IPSF World Congress 2023 op Bali, Nederland representeren tijdens het Patient Counseling Event. Verder heeft Smartmed een interessante en leerzame workshop verzorgd en het K.N.P.S.V. bestuur heeft een leuke en informatieve quiz gegeven. 

« van 10 »

TWIN 2022 K.N.P.S.V. + SFD in Kaunas en Vilnius

Vrijdag 11 november tot en met zondag 13 november zijn wij met 19 K.N.P.S.V. leden naar Litouwen gereisd om daar te genieten van het tweede weekend van de TWIN uitwisseling met de Litouwse farmaceutische studentenvereniging SFD! We hebben mogen genieten van een stadswandeling in Kaunas én Vilnius, een bezoek aan een fort en medicijnen museum, van lokale gerechten, een symposium en nog veel meer!

« van 18 »

EPSA Annual Congress 2022  Athene

Dinsdag 1 november tot en met zondag 6 november heeft het EPSA Annual Congress 2022 plaatsgevonden in Athene. Met 22 K.N.P.S.V. leden zijn we naar Griekenland gereisd en hebben we genoten van een week vol met educatieve, sociale en culture activiteiten. Onder andere de General Assembly, international night en het gala konden natuurlijk niet ontbreken.

« van 9 »

TWIN 2022 K.N.P.S.V. + SFD in Utrecht

Vrijdag 21 oktober t/m zondag 23 oktober heeft het eerste uitwisselingsweekend plaatsgevonden van de TWIN van de K.N.P.S.V. en SFD, de nationale studenten vereniging uit Litouwen! De internationale commissie heeft een heel mooi weekend georganiseerd in Utrecht met onder andere een friettafel, een mini symposium in de botanische tuinen en een bezoek aan de Dom toren. 

« van 14 »

K.N.P.S.V. Weekend 2022 – Najaars AV + K.N.P.S.V. feest + Glowgolf Functionarissen Activiteit

Zaterdag 15 oktober 2022 heeft de Najaars AV plaatsgevonden. Na de AV was het K.N.P.S.V. feest. Dit feest was georganiseerd door de Activiteiten Commissie en had het thema “Magic”. De volgende dag, op zondag 16 oktober zijn de functionarissen van de K.N.P.S.V. gaan glowgolfen voor de functionarissen activiteit.

« van 16 »

Farmacie Hockey Toernooi 2022

Op zaterdag 11 juni heeft het farmacie hockey toernooi plaatsgevonden. Dit jaar voor het eerst georganiseerd door de Sport Commissie van de K.N.P.S.V. Het was een bloedhete, maar ook stralende dag. Er is goed gesport, en veel plezier gemaakt. Na afloop van het toernooi vond er een gezellig bbq plaats!

« van 7 »

Functionarissen Borrel 2022

Op 10 juni heeft de functionarissen borrel plaatsgevonden om alle functionarissen van de K.N.P.S.V. te bedanken voor hun inzet voor de vereniging. Bij restaurant Ruig in Utrecht is geproost op het mooie bestuursjaar dat is geweest, en het schitterende jaar dat komen zal.

« van 4 »

79ste Congres der K.N.P.S.V. “Contact”

Tijdens het Hemelvaartsweekend van 26 tot en met 29 mei 2022 heeft het 79ste Congres der K.N.P.S.V. “Contact” plaatsgevonden bij Zeilschool de Kikkert te Lemmer. De 90 deelnemers hebben genoten van een schitterende wissel AV, waar het 119e bestuur plaats maakte voor het 120e bestuur. Ook waren er twee symposium ochtenden met het thema “Vruchtbaarheid”, onder leiding van dagvoorzitter Dr. Bart Gadella. De bestuursreceptie heeft ook plaatsgevonden, tijdens welke iedereen het vers geïnstalleerde bestuur kon feliciteren. Het was een prachtig weekend!

« van 18 »

Beroependag 2021

De beroependag heeft plaatsgevonden 13 november. Het was een heel interessante dag waar veel geleerd en genetwerkt is. Er waren meer dan 300 mensen aanwezig en daarmee een groot succes!

« van 9 »

EPSA AC21

Van 25 oktober tot en met 31 oktober was het 43rd EPSA Annual Congress in Lyon! Hier zijn we met bijna 30 mensen naartoe gegaan. Het was een leuk weekje voor iedereen.

Najaars AV 2021 en weekend

Op zaterdag 23 oktober heeft de najaars Algemene Vergadering van de K.N.P.S.V. plaatsgevonden. Tijdens deze Najaars AV zijn de volgende punten besproken: het voorstel om het vaandel te restaureeren in goedgekeurd. Verder zijn alle voorstellen aangemomen. Tot slot is de beleidsnota van het bestuur geaccepteerd. Verder zijn we gaan dansen in Café de Kroeg en hebben we zondag samen geluncht en de heupen los gemaakt tijdens de salsa workshop!

« van 5 »

Congres AV 2020

Op zaterdag 29 augustus heeft de Congres Algemene Vergadering van de K.N.P.S.V. plaatsgevonden. Wegens de huidige maatregelen omtrent COVID-19 heeft de Congres AV niet plaatsvinden tijdens het congres in mei. Tijdens deze Congres AV heeft de officiële bestuurswissel plaatsgevonden, waarbij het 117e bestuur der K.N.P.S.V. is gedechargeerd en het waarnemend bestuur der K.N.P.S.V. is geïnstalleerd als het 118e bestuur der K.N.P.S.V. Ook zijn er verschillende commissies gedechargeerd en geïnstalleerd!

« van 2 »

Bacheloractiviteit 2020

Op zaterdag 29 februari heeft de bacheloractiviteit plaatsgevonden. We zijn afgereisd naar Alkmaar om het ‘Slimste Huis’ te bezoeken. Het was een zeer geslaagde activiteit en alle deelnemers hebben meer geleerd over de woonmogelijkheden van nu! Ook de workshop van de KNMP over digitalisering en medicatieoverdracht was erg interessant!

NK-Consultvoering 2020

Op zaterdag 15 februari heeft het NK-Consultvoering plaats gevonden. Tijdens dit evenement hebben masterstudenten Farmacie gestreden om de titel Nederlands Kampioen Consultvoering. Na drie spannende rondes is Fleur van Gelder als winnaar verkozen. Het was een leerzame dag voor iedereen die aanwezig was. De prijs van deze wedstrijd is een geheel verzorgde reis naar het IPSF World Congress 2020, in Seoul, Zuid-Korea.

« van 2 »

Januari AV 2020 der K.N.P.S.V.

Op zaterdag 25 januari 2020 heeft de eerste Algemene Vergadering van het 117e bestuur plaatsgevonden. Tijdens deze AV is de bestuurlijke beleidsnota geëvalueerd. Het halfjaarlijks financieel verslag is gepresenteerd en goedgekeurd.  Daarnaast zijn er zeven voorstellen goedgekeurd. Ook zijn er verschillende commissies geïnstalleerd en gedechargeerd.

« van 6 »

Beroependag 2019

Op zaterdag 9 november heeft de beroependag plaatsgevonden. Met meer dan 30 workshops en 2 plenaire lezingen hebben (bio-)farmacie studenten een kijkje kunnen nemen naar wat ze later na hun studie kunnen doen. Ook is hier de K.N.P.S.V.-trui onthuld en is de dag afgesloten met een borrel en een etentje.

« van 9 »

Twin 2019 – Utrecht

Tijdens het weekend van 11 tot 13 oktober vond de Twin in Utrecht plaats. Tijdens dit weekend hebben we samen met de Belgen een bezoek aan Chipsoft gebracht. Na de presentatie van Chipsoft kregen we een EPSA workshop aangeboden, gegeven door Clara en Claudia. Op zondagochtend hebben het weekend met zijn allen afgesloten met een boottocht.  Tijdens de boottocht op de Utrechtse grachten hebben we mogen genieten van een heerlijke brunch. Het was een erg gezellig en geslaagd weekend.

« van 5 »

Functionarissenactiviteit: Rollerschaatsen

Op zondag 6 oktober 2019 vond de functionarissenactiviteit plaats. We zijn gaan rollerschaatsen bij Rollerdisco Rocking Rollerz in Utrecht. Het was een erg leuke en sportieve dag.

« van 6 »

Najaars AV 2019 der K.N.P.S.V.

Op zaterdag 5 oktober 2019 heeft de eerste Algemene Vergadering van het 117e bestuur plaatsgevonden. Er is gesproken over de financiële stabiliteit van VCSVU en er zijn een aantal voorstellen goedgekeurd. Ook zijn er twee onthullingen gedaan. Zo zijn de nieuwe gadget en de locatie voor het congres in 2020 onthuld.

« van 5 »

PharmaLead-K.N.P.S.V.  Sportdag 2019

Op 15 juni heeft de PharmaLead-K.N.P.S.V.  Sportdag plaatsgevonden. De SpoCo “Sportacus” heeft een fantastische dag neergezet. We zijn gaan skiën en snowboarden bij Snowplanet in Velsen-Zuid. De dag werd afgesloten met een BBQ.

« van 5 »

Het 76e Congres der K.N.P.S.V. Zaterdag

Tijdens het hemelvaartsweekend van 30 mei tot 2 juni heeft het 76e congres der K.N.P.S.V. plaatsgevonden. Op zaterdag begon de dag met verschillende workshops van o.a. Talent& Care, Teva, Bron Pharma, College ter Beoordeling van Geneesmiddelen, het Rode Kruis en Cannabis Care. Hierna vond er een Crazy 76 plaats waarna we gingen bowlen. De dag werd afgesloten met een themafeest.

« van 2 »

Het 76e Congres der K.N.P.S.V. Vrijdag

Tijdens het hemelvaartsweekend van 30 mei tot 2 juni heeft het 76e congres der K.N.P.S.V. plaatsgevonden. Op  vrijdag begonnen we de dag met een symposium met het thema ‘Nanomedicine’, waarbij lezingen verzorgd worden door Raymond Schifflers, Twan Lammers, Mark van Eldijk, Enrico Mastrobattista en Ton de Boer. Hierna vond de receptie plaats met aansluitend het feest.

« van 6 »

Het 76e Congres der K.N.P.S.V. Donderdag

Tijdens het hemelvaartsweekend van 30 mei tot 2 juni heeft het  76e congres der K.N.P.S.V. plaatsgevonden. Op donderdag vond het traditioneel touwtrekken plaats. Ook was er voorafgaand aan de Algemene Vergadering de Goodwill activiteit. Tijdens de Algemene Vergadering maakte het 116e bestuur der K.N.P.S.V. plaats voor het 117e bestuur der K.N.P.S.V. uit Utrecht.

« van 11 »

Bacheloracitviteit

Op 11 mei zijn we met een groep van 30 studenten naar Den Haag gereist om de Tweede Kamer te bezoeken. Hierbij hebben we een rondleiding gekregen door de vergaderzaal en de Ridderzaal. Aansluitend vond er een lezing plaats van de KNMP van Jamila Bakkers (Advisor Public Affairs KNMP) over hoe de KNMP de belangen behartigt van de Nederlandse apothekers en hoe dit proces in zijn werk gaat op politiek niveau.

« van 2 »

Personal Development Day

Op 16 maart vond de PDD plaats. De TOP-commissie heeft een fantastische dag neergezet. De dag begon met een plenaire lezing gegeven door Maarten Doornbos. Hierna konden de studenten verschillende workshops volgen. Onder andere van Spits Alkmaar, Werkgroep Zorg 2025, Talent&Care, PharmaStep. De dag werd afgesloten met een netwerkborrel waarbij de studenten de mogelijkheid hadden om met beroepsverenigingen te praten.

« van 7 »

TWINNET Zürich

Tijdens het weekend van 8 t/m 10 maart zijn we met een groep van 30 Nederlandse studenten naar Zürich gevlogen. Tijdens dit weekend hebben we met een groep Zwitserse studenten een fantastische tijd gehad. Na de aankomst werden we welkom ontvangen met een Aperol en een avondje uit. De tweede dag bestond uit een symposium over de ETH en het Zwitserse studenten leven, een wandeltocht door de duurste straat van Zürich en een afsluitende Swiss night met kaas fondue.

« van 10 »

Dag van de Farmaceutische Industrie 2019

Op 2 februari heeft de dag van de farmaceutische industrie. De TOP-commissie heeft een fantastische dag neergezet waarbij er uitvoerig is gesproken over de mogelijkheden in de farmaceutische industrie. De NIA heeft deze dag mede mogelijk gemaakt. De dag begon met een plenaire lezing en daarna konden studenten workshops volgen. Veel verschillende carrière mogelijkheden in de industrie zijn besproken en de studenten hebben nu een beter beeld over de mogelijkheden na de studie (bio)farmacie.

« van 7 »

Januari AV 2019

Op zaterdag 26 januari heeft de Januari AV der K.N.P.S.V. plaats gevonden. Tijdens de algemene vergadering is een SEP-werkgroep geïnstalleerd en het programma van het Congres onthuld! Ook heeft de SpoCo en de beroependagcommissie de commissie kleding onthuld

« van 4 »

NK-Consultvoering 2018

Op zaterdag 10 november heeft het NK-Consultvoering plaats gevonden. Tijdens dit evenement hebben masterstudenten Farmacie gestreden om de titel Nederlands Kampioen Consultvoering. Er waren 3 rondes en uiteindelijk heeft Hanne Borgers deze titel weten te bemachtigen. Tijdens de pauze was er een workshop over klantcontact in de apotheek van PharmaStep. Het was een leerzame dag voor iedereen die aanwezig was en alle masterstudenten kunnen met de gegeven feedback aan de slag. De prijs van deze wedstrijd is een geheel verzorgde reis naar het IPSF World Congress 2019 in Kigali, Rwanda.

« van 5 »

TWINNET Leiden

Tijdens het weekend van 19 t/m 21 oktober heeft het eerste deel van de twin plaats gevonden. Een groep Zwitserse studenten heeft een weekendje doorgebracht in Leiden. We hebben een educatief programma gehad met een symposium en museum bezoek. De Zwitsers hebben de Nederlandse cultuur kunnen zien doormiddel van een speurtocht en molenbezoek. Voor de rest zijn we  gaan pannenkoeken eten en hebben we Leiden ’s avonds onveilig gemaakt. Het was een fantastisch weekend en dit alles dankzij de  internationale commissie.

« van 7 »

K.N.P.S.V.-weekend

Tijdens het weekend van 6 en 7 oktober heeft het K.N.P.S.V.-weekend plaats gevonden! Tijdens dit weekend vond de eerste Algemene Vergadering van het 116e bestuur plaats. Er is gesproken over het LustrumCongres, een transactieplan voor EPSA/IPSF congressen en er zijn twee onthullingen gedaan. De onthullingen waren de Congres locatie voor het congres in 2019 en de K.N.P.S.V.-gadget is onthuld. Hierna zijn we met een grote groep gaan uiteten bij Proeflokaal Bregje. Zondagochtend vond de FunctionarissenActiviteit plaats. We zijn gaan springen in het trampolinepark in Leiderdrop. Het was een sportieve middag om drankjes van de vorige avond weg te werken.

« van 9 »

BENU Sportdag 2018

Op 16 juni heeft de BENU Sportdag plaatsgevonden. De SpoCo “Spoar Neem’n” heeft een fantastische dag neergezet. We zijn gaan brandingraften en gaan powerkiten. De dag werd afgesloten met een BBQ.

« van 17 »

Het lustrumcongres der K.N.P.S.V. Donderdag

Tijdens het hemelvaartsweekend van 10 t/m 13 mei heeft het lustrumcongres der K.N.P.S.V. plaats gevonden. Op de donderdag vond het traditioneel touwtrekken plaats. Ook was er voorafgaand aan de algemene vergadering de goodwill activiteit. Tijdens de congres AV maakte het 115e bestuur der K.N.P.S.V. plaats voor het 116e bestuur. Naast de bestuurswissel werd Drs. Hans Schikan geïnstalleerd als nieuw erelid van de vereniging.

« van 13 »

Het lustrumcongres der K.N.P.S.V. Vrijdag

Tijdens het hemelvaartsweekend van 10 t/m 13 mei heeft het lustrumcongres der K.N.P.S.V. plaats gevonden. Op de vrijdag begonnen we de dag met een symposium met het thema ‘Serendipity: expect the unexpected’ en daarna vond de receptie met aansluitend feest plaats.

« van 5 »

Het lustrumcongres der K.N.P.S.V. Zaterdag

Tijdens het hemelvaartsweekend van 10 t/m 13 mei heeft het lustrumcongres der K.N.P.S.V. plaats gevonden. Op zaterdag was er een sportieve workshop en verschillende interactieve educatieve workshops. Hierna vond er een gezellige kroegentocht plaats door Luik en sloten we de dag af met een Lustrumgala

« van 3 »

Het lustrumgala der K.N.P.S.V.

Tijdens het hemelvaartsweekend van 10 t/m 13 mei heeft het lustrumcongres der K.N.P.S.V. plaats gevonden. Het fantastische weekend is afgesloten met een lustrumgala.

« van 4 »

TWIN Freiburg 2018

In het weekend van 9 t/m 11 maart 2018 zijn we met een groep van 15 studenten naar Freiburg afgereisd voor de TWIN! Tijdens het weekend hebben we tijdens het educatieve programma veel geleerd over epigenetica. Tijdens het sociale programma hebben we Freiburg en elkaar beter leren kennen. Het was een zeer geslaagd weekend!

« van 2 »

Personel Development Day

Op 17 maart TOP Commissie heeft een fantastische dag neergezet.  Een groep studenten heeft veel kunnen leren van verschillende workshops waar softskills centraal stonden. De plenaire lezing en aflsuitende netwerkborrel met de NIA, VJA en STIP maakte de dag compleet.

« van 2 »

Beroependag 2018

Op zaterdag 3 februari heeft de beroependag plaatsgevonden. Met meer dan 30 workshops en wat plenaire lezingen hebben (bio-)farmacie studenten een kijkje kunnen nemen naar wat ze later na hun studie kunnen doen. Ook is het 116e kandidaatsbestuur onthuld en is de dag afgesloten met een borrel en een etentje.

« van 4 »

Januari AV 2018

Hier vind je de foto’s van de Januari Algemene Vergadering der K.N.P.S.V. op 27 januari 2018 te Groningen. Er zijn tijdens de AV verschillende dingen besproken. Een van de voorstellen die zijn aangenomen betrof het proeflidmaatschap van de Vereniging van Chemie Studenten aan de Vrije Universiteit, oftewel VCSVU. Vanaf deze AV is VCSVU dus proeflid van de K.N.P.S.V. en is er weer een Amsterdamse afdeling!

« van 3 »

Bacheloractiviteit 2018: GlowGolf & pubquiz

Op zaterdag 13 januari heeft de allereerste Bacheloractiviteit plaatsgevonden. Tijdens deze dag hebben we een potje GlowGolf gespeeld en een pubquiz gedaan.