Ph.V.D. “Hygeia”

Lieve K.N.P.S.V.’ers,
Sinds 2005 is de K.N.P.S.V. een fantastisch dispuut rijker – in dat jaar is namelijk het Pharmaceutisch Vrouwen Dispuut ‘Hygeia’ opgericht! Tijdens het jaarlijkse K.N.P.S.V.-Congres worden uit elke stad één of meerdere nieuwe dames gevraagd om ons te vergezellen. Deze traditie maakt dat ons dispuut nu uit maar liefst 46 enthousiaste leden uit Groningen, Leiden en Utrecht bestaat!

Bij ‘Hygeia’ staat gezelligheid absoluut centraal. We eten elke maand een keertje met elkaar en sluiten deze avondjes vaak af met een paar (of meer) drankjes in één van de drie steden. Voorzien van een traditionele roze gadget zijn we dol op de gala’s van de drie afdelingen, waar we iedere keer weer trouw te vinden zijn. Ook op activiteiten van de K.N.P.S.V. zijn we vaak aanwezig, te herkennen aan onze niet te missen roze kleding. Aarzel dan ook niet ons een keer aan te schieten als je vragen of interesse hebt voor ons gezellige dispuut!

Een werkelijk hoogtepunt van ‘Hygeia’ zijn de Voor- en Najaarsweekenden, waarbij we met een grote groep meiden een willekeurig dorp in Nederland aandoen voor een weekendje weg. Sportieve activiteiten, ontspannen, stappen: het kan allemaal op ‘Hygeia’-weekend!

In 2015 vierden we ons 2e Lustrum en zijn we ter ere daarvan in het voorjaar een lang weekend naar België en in de zomer een week naar Rhodos gegaan. Daarnaast hebben we destijds samen met hét L.P.H.D. ‘Don Durk’ een fantastisch gala georganiseerd voor alle K.N.P.S.V.’ers.

Naast de vaste activiteiten zoals de etentjes en weekendjes organiseren we ook wisselende activiteiten zoals een moeder-dochter dag, een cycling dinner en organiseert de nieuwe lichting in de zomer een leuke activiteit.

Oftewel, ‘Hygeia’ staat voor een hoop plezier en vooral leuke dingen samen doen! Omdat wij deze fantastische sfeer niet alleen voor onszelf willen houden, organiseren we ook éénmaal per jaar rond januari/februari nog eens een activiteit, waarop alle K.N.P.S.V.-leden welkom zijn. De afgelopen jaren is dit vaak een karaokeavond geweest, wat elke keer een groot succes was.

We hopen jullie snel te zien op de K.N.P.S.V.-activiteiten, één van de gala’s en natuurlijk onze eigen ‘Hygeia’-activiteit!

Veel liefs,

Ph.V.D. ‘Hygeia’

Anne vdL, Annemoon, Anniek, Anita, Anne R., Anne vS., Anouk, Bianka, Charlotte, Chiara, Debbie, Denise, Elien, Elvira, Emily, Emy, Eva, Evelien, Evianne, Fatima, Fieke, Fleur, Franka, Hanne, Imke, Inge F, Inge R., Inge tS., Iris B., Iris V., Isabel, Janine, Janna, Katie, Kim, Kimberly, Laura, Lieke, Lisanne, Lissa, Lyan, Marlies, Marrit, Merel, Mieke, Renée, Rixt, Sharon, Tanja, Tessa H. en Tessa dK.!