Pre Congress Tour committee

Jeroen Houwen Chairperson
Maud Vroome Secretary
Nicole Westendorp Treasurer
Nienke Sikkes Commissioner
Marit van Bueren Commissioner
Hanne Borgers Commissioner 

 

Waerde leden der K.N.P.S.V.,

Ieder jaar wordt er een EPSA Annual Congress (AC) georganiseerd. Tijdens het EPSA AC in Helsinki is besloten dat het EPSA AC in 2018 in Nederland zal plaatsvinden. Intussen is de Reception Committee hard bezig met het organiseren van dit Europese congres.
Naast het congres zal er een weekend worden georganiseerd voor de deelnemers die graag wat extra van Nederland willen zien. Tijdens dit weekend zullen wij namens de Pre Congress Tour committee (PCT) ons best doen iedereen een zo goed mogelijk beeld te geven van de typerende dingen die ons land te bieden heeft. Het weekend zal plaatsvinden voor het congres. Over de invulling kunnen we nog niet veel loslaten. Onvergetelijk zal het in ieder geval worden.

Onze PCT, bestaat uit zes gemotiveerde studenten afkomstig uit Groningen, Leiden en Utrecht. Jeroen Houwen is onze voorzitter en houdt het overzicht. Maud Vromen is de secretaris en notuleert tijdens de vergaderingen alle gemaakte afspraken. Hiernaast is zij de contactpersoon met de deelnemers. Voor de financiële zaken is Nicole Westendorp aangesteld. Zij zal ervoor zorgen dat het financiële plaatje klopt. Voor het commissariaat zijn Hanne Borgers, Marit van Bueren en Nienke Sikkes aangesteld. Hanne zal de activiteiten tijdens dit weekend regelen, Marit regelt alle zaken omtrent het vervoer en Nienke zal voor de accommodatie zorgen.

Als PCT gaan we ons best doen om zoveel mogelijk Europese farmacie studenten te enthousiasmeren voor onze tour. We hopen dat de deelnemers een fantastische tour gaan mee maken met vele leuke activiteiten.

Namens de Pre Congress Tour committee der K.N.P.S.V.,

Maud Vromen

h.t. secretaris

mailadres: pct.epsaac2018@gmail.com