Lustrumcongrescommissie

Beste K.N.P.S.V.-leden,

Wij zijn de Lustrumcongrescommissie en we zouden ons graag willen introduceren. Elk jaar tijdens het Hemelsvaartsweekend, organiseert de K.N.P.S.V. een congres. Gedurende het congres wisselen serieuze activiteiten, zoals een symposium en workshops, zich af met feestjes. Wij zullen zelfs een gala voor jullie organiseren om het Lustrum extra goed te vieren!

We zijn met z’n zessen en komen allemaal uit Groningen. Edwin Jager is onze voorzitter. Behalve dat hij de commissie leidt, is hij een fanatiek zwemmer. Hij heeft ook een hele leuke kat Simba. Hij is de grote man op de foto.

Vervolgens hebben we Emma van Kampen (Vuurkamp). Ze is de secretaris van de commissie. Als secretaris wordt er goede spelling van je verwacht, maar zij heeft Mei Dongs naam jaren verkeerd geschreven.

Alsof één Emma nog niet genoeg is, hebben we er gewoon twee! Emma van Rijn (Johma) is een van de twee penningmeesters van de commissie. Ze heeft bakken ervaring door haar bestuursjaar bij de K.N.P.S.V. Fun fact: beide Emma’s hebben een broertje genaamd Bart.

Dan hebben we nog een tweede penningmeester. Hilde IJbema is erg avontuurlijk. Ze had gepland om haar Masterproject in Australië te doen. Jammer genoeg voor haar, maar gelukkig voor ons, is dit een uitgesteld.

De commissie zou nergens zijn zonder onze commissarissen. Thomas de Groot is die kleine op de foto, maar niet minder breed. Hij zegt zelf tenminste 1.85 m te zijn. Kom zelf maar eens kijken op ons congres.

Mei Dong Zomer (MD) maakt onze commissie compleet. Haar naam is veel te lang, dus je kunt haar MD noemen. Haar speciale talent is om situaties extreem ongemakkelijk te maken met haar droge en sarcastische humor.

Tot 18 mei 2023 op ons congres!
Lustrumcongrescommissie