Internationale Commissie

De internationale commissie van de K.N.P.S.V. organiseert verschillende activiteiten, waaronder de internationale avonden en de TWIN. Hieronder worden deze twee beschreven.

– Internationale Avonden

Op de internationale avonden wordt er informatie gegeven over de verschillende activiteiten van EPSA en IPSF, onderzoek of stage en uitwisseling in het buitenland. De internationale avonden worden gehouden in Utrecht, Leiden en Groningen.

TWIN

Het grootste project voor de internationale commissie is het organiseren van de TWIN. Elk jaar wordt er door de IC een TWIN georganiseerd. De TWIN is een uitwisseling tussen een groep studenten van twee farmaceutische studieverenigingen binnen Europa. In elk land staat een weekend lang integratie tussen de studenten en vergelijking van onderwijs centraal. Dit gebeurt in de vorm van educatieve lezingen en een sociaal programma. Tijdens dit weekend wordt er geslapen bij studenten thuis, wat erg gezellig is en de kosten laag houdt.

Niet alleen het organiseren van de projecten is een hoofdtaak van deze commissie. De promotie van internationale activiteiten is ook een belangrijke taak van deze commissie. Dus hou de commissieleden in de gaten en mis op deze manier niet die geweldige ervaringen die de EPSA en de IPSF voor je bieden.

Meer informatie? Stuur een e-mail naar ic@knpsv.nl.